Käyttöehdot

Yleistä tietoa


FunnyGames.fi on internetsivu joka on erikoisesti suunniteltu lapsille. Ihmiset tuottavat viikoittain uusia pelejä FunnyGames.fi sivuille. Nämä ovat erikoisesti online-pelejä. Se tarkoittaa että kyseiset pelit ovat heti pelivalmiita ilman että niitä tarvitaan ensin ladata koneelle.

Tarjoamamme pelien laatu on meille hyvin tärkeä. Sen vuoksi tarkastamme ja testaamme pelit erittäin hyvin ennenkuin ne ilmestyvät internetsivuillemme.

Yksityisyyden suoja


Internetissä on paljon mahdollisuuksia. Internetin kautta voi käyttäjä olla yhteydessä ihmisten kanssa ympäri maailmaa, tilata kaikkialta palveluita ja tuotteita ja etsiä ja saada haluamaansa tietoa. Myös FunnyGames.fi tarjoaa henkilökohtaisia palveluita. Näitä palveluja varten tarvitsemme joskus henkilökohtaisia tietoja sinulta, käyttäjänä. Allaolevat säännöt olemme laatineet, jotta voimme vakuuttaa sinulle että käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksella. Voit luottaa siihen että toimimme alla olevien sääntöjen mukaisesti.
 • Sinulle ilmoitetaan jos FunnyGames.fi tallentaa antamiasi henkilökohtaisia tietoja; sinulla on aina mahdollisuus valita ettei tietojasi tallenneta; tällä voi olla seuraksena se ettet voi käyttää kaikkia tarjolla olevia palveluita.
 • Jos antamasi tallennetut tiedot ovat virheellisiä voi FunnyGames.fi poistaa nämä. Voit osoittaa kirjallisen pyynnön FunnyGames.fi:lle.
 • Tallennetut tiedot eivät ole ilman suostumustasi muiden ulkopuolisten nähtävissä. Myöskään tietoja ei anneta, ilman lupaasi, kolmannelle osapuolelle.
 • Mainostajat FunnyGames.fi sivuilla tai yhtiökumppanit FunnyGames.fi voivat asentaa evästeitä parantaakseen mainoskampanjan laatua. Näiden evästeiden avulla on heillämyös mahdollista seurata mainosten kävijälukumäärä.
 • Lataaminen näiltä sivuilta on omalla vastuulla. Korvauksia ei voi vaatia meiltä aiheutuneiden vahinkojen takia sivujen käyttäessä, ladatessa, puhelinverkkoa käyttäessä, ja/tai asennuksissa.
 • FunnyGames.fi:lla on oikeus muuttaa yksityisyyden suojaa. Jokainen muutos julkaistaan tällä kyseisellä sivulla.

Pelin tekijänoikeus


Riski tekijän oikeuksien loukkaamisen vähentämiseksi peleissä joita me käytämme olemme laatineet muutamia toimenpiteitä. Tämän sivun avulla haluamme ilmoittaa ja pitää käyttäjiä, mutta myös kaikkia muita joita asia kiinnostaa, ajan tasalla.
 • Muutaman pelin asentamiseen olemme pyytäneet ja saaneet luvan meille tunnetuilta tekijänoikeuden haltijoilta.
 • Merkittävä määrä pelejä voimme asentaa ilman ehtoja internetsivuille, joillekin peleille emme ole löytäneet tietoja tekijänoikeuksista tai emme ole pystyneet yleisen käytön takia (enää) jäljittämään kyseisiä tietoja.
 • Joitakin pelejä voimme käyttää ilman erikoisia edellytyksiä mutta huomioon ottaen yleiset ehdot.FunnyGames, sikäli kun voimme itse päättää, täyttää nämä yleiset ehdot.
 • Me emme muuta (jos mahdollista) mitään pelien lähdekoodissa. Esimerkiksi luotto haltioiden, tuotenimien, tai viittaukset sivustoille pysyvät ennallaan.
 • Joissakin peleissä käytetään niin kutsuttua syvälinkki-tekniikkaa.Tällä tavalla linkki viittaa internet sivuun jolta alkuperäinen peli on kotoisin, tällöin pelikoodia (Java, Flash tai Shockwave) ei kopioida FunnyGames.fi palvelimeen. Me olemme tietoisia asiasta että syvälinkin soveltaminen on keskustelun aihe, mutta emme ole tietoisia siitä että syvälinkki-tekniikka olisi kielletty. Meidän mielipidettä vahvistaa se että niin monilla muilla internetsivuilla sovelletaan myös tätä samaa tekniikkaa.

Internettiä kohdistuva lainsäädännön kehittyminen ja soveltaminen muuttuu jatkuvasti, jonka takia ei aina ole selvää mikä on ja mikä ei ole sallittua, tämä muodostaa tilaa lainsäädännön tulkinnalle. On siis mahdollista että huolimatta huolellisesta ja vilpittömästä aikomuksista tekijänoikeuden hallitsija on sitä mieltä että hänen etujaan vahingoitetaan. Tällaisessa tilanteessa pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä.Sen voi tehdä kirjoittamalla viestin vastauslomakkeen kautta contact formulier.

Jos vastalause on asiallinen ja ymmärrettävä, kyseinen peli poistetaan niin pian kuin mahdollista FunnyGames.fi sivuilta. Kokemuksemme on osoittanut että tämä lähestymistapa toimii.