Neuvonta ja Ota yhteyttä

Usein kysytyt kysymykset

En halua enää vastaanottaa uutiskirjettä, kuinka toimin?
Voit peruuttaa tilauksesi klikkaamalla jokaisen uutiskirjeen lopussa olevaa "peruutus" linkkiä. Tämä poistaa sähköpostiosoitteesi postituslistalta, etkä saa enää uutiskirjeitä.
En löydä sivustoilta haluamaani peliä, miten toimia?
FunnyGames lisää päivittäin uusia pelejä sivustoille. On suuri mahdollisuus, että etsimäsi peli on jo FunnyGames sivustoilla. Voit etsiä peliä kirjoittamalla pelin nimen yläoikealla olevaan ruutuun "etsi peli" ja klikkaamalla tämän jälkeen "hae" nappulaa. FunnyGamesin hakukone näyttää myös pelit, joilla on jotain yhteistä etsimäsi pelin kanssa. Tämä suurentaa mahdollisuuttasi löytää oikea peli silloinkin, kun et ihan tarkalleen muista pelin nimeä.
Jos haluamaasi peliä ei todellakaan löydy FunnyGames sivustoilta voit aina ilmoittaa tästä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Pyrimme lataaman pelin mahdollisimman nopeasti FunnyGames sivustoille.
Kuinka usein uusia pelejä lisätään sivustoille?
Joka päivä sivustoille lisätään uusia pelejä. Nämä pelit löytyvät hakemistosivulta (http://www.funnygames.fi/) oikealla yläkulmassa olevasta sarakkeesta "Uusi".
Miksi en voi sammuttaa pelin musiikkia?
Joissakin peleissä musiikki on automaattisesti päällä. Tähän ei FunnyGamesillä ole vaikutusta, koska pelit eivät ole FunnyGamesien omistuksessa. Ainoa mahdollisuus olla kuulematta musiikki/äänet on kääntää tietokoneen/kannettavan tietokoneen äänet pois päältä.
Voinko ladata FunnyGames pelejä omille sivustoilleni?
FunnyGamesien monet pelit voit ladata myös omalle nettisivullesi. Jos tämä on mahdollista näet pelin yläoikealla valintamerkin, jossa on kaksi nuolta. Jos klikkaat tätä kuvaketta näet html koodin, jonka voit ladata nettisivullesi.
Peli ei lataudu, mitä nyt?
Kaikkein ensimmäiseksi yritä sulkea pelisivu ja kaikki muuta sivut, jotka ovat auki selaimessasi ja käynnistä uudelleen. Jos tämä ei onnistu, voit kokeilla seuraavaa:
  • lataa pelisivu uudelleen käyttämällä F5 painiketta (näppäimistöllä).
  • Poistaa välimuisti.
  • tarkista flash-tiedostosi seuraavien kahden URL’s avulla:
    http://www.adobe.com/software/flash/about/ ja http://www.adobe.com/shockwave/welcome/
  • Käytä jotain muuta verkkoselainta: Chrome, Mozilla FireFox, Internet Explorer.
Voiko FunnyGames pelejä pelata iPadilla?
Lähes kaikki FunnyGames pelit ovat Flash-pelejä. Apple ei tue Flash ohjelmaa, jonka takia pelejä ei voi pelata Applen laitteissa (kuten iPad ja iPhone)
En voi kirjautua ulos, mitä nyt?
Ainoastaan ulkopuolisten kumppanien peleihin (usein maksullisia pelejä) voit rekisteröityä ja sinun tulee myös kirjautua sisään. Sisään - ja uloskirjautuminen voi tällöin tapahtua vain pelissä itsessään. Jos sinulla on kysymyksiä ja/tai kommentteja sisään - ja uloskirjautumisesta voit ottaa yhteyttä suoraan ulkopuolisiin kumppaneihin. Tämän voit tehdä käyttämällä pelin yhteystietoja tai klikkaamalla pelin alakulmassa olevaa "ottaa yhteyttä" painiketta.
Miten voin muuttaa pelin kokoa?
Jos pelin kokoa on mahdollista muuttaa suuremmaksi tai pienemmäksi, löydät pelin oikeasta yläkulmasta luupin, jossa on plusmerkki ja luupin, jossa on miinusmerkki. Pelin voit muuttaa suuremmaksi klikkaamalla luuppia, jossa on plusmerkki ja pelin voit muuttaa pienemmäksi klikkaamalla luuppia, jossa on miinusmerkki. Pelejä, joissa ei ole luuppimerkkiä, ei voi muuttaa suuremmaksi tai pienemmäksi.
Miksi Funny Games sivuilla on mainoksia?
Ylläpitäminen sivusto vie paljon aikaa ja työvoimaa. Haluamme myös pitää sivuston kaikkien saatavilla ja edelleen tarjota ilmaisia pelejä. Kustannusten kattamiseksi, on välttämätöntä, että mainokset ovat näkyvillä sivuillamme.
Minulla on ongelmia saada takaisin pelipanokseni, miten toimia?
FunnyGames ei julkaise maksullisia pelejä, vaan muut järjestöt julkaisevat näitä. Pelissä näet minkä järjestön omistama peli on (esimerkiksi SpelPunt/GamePoin jne.). Jos sinulla on kysymyksiä näistä peleistä, pelipanoksen takaisin saamisesta tai pelipanoksesta täytyy sinun ottaa yhteyttä kyseisen järjestön kanssa.
Yhteystiedot löydät seuraavilla tavoilla:
  • Heti pelin alakulmassa (klikkaamalla 'Ota yhteyttä' painiketta).
  • Pelistä itsestään (tällöin sinun täytyy olla kirjoittautunut sisään).
FunnyGames (nuorille) lapsille
FunnyGames sivustoilla on pelejä, jotka ovat suunnattu eri ikäryhmille. Siksi on tärkeää, että vanhemmat seuraavat mitä lapsi tekee FunnyGames sivustoilla ja halutessa, itse valita mitä pelejä lapsi saa pelata. Pelit voi valita klikkaamalla oikealla alakulmassa olevaa tähteä. Tällä tavalla peli tulee "omat pelit" valikkoon ”(yläkulmassa oleva oranssi palkki).
FunnyGames tiimi suosittelee vanhempia myös puhumaan internetin käytöstä ja turvallisesta selaamisesta lapsen kanssa. FunnyGamesin tarkoitus on luoda ympäristö, jota internetin käyttäjät voivat aina käyttää turvallisesti. Väärinkäyttö missä muodossa tahansa otetaan vakavasti ja seurataan tiiviisti. Väärinkäyttö voidaan raportoida sähköpostitse [email protected].


Onko sinulla kysyttävää sivujen toiminnoista tai peleistä? Käytä siinä tapauksessa allaolevaa lomaketta ottaaksesi yhteyttä FunnyGames.fi kanssa.

Mainostajat voivat ottaa yhteyttä mainostajasivustot kautta.
Lisätietoa pelistä