Car
lajittele
AakkosetPaivamaaraArvostus
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Traktori pelit pelejä! Löydät jopa 2 erilaista Traktori pelit peliä, kuten esimerkiksi Farm Express 1 & Farm Express 2

Pelaa Parhaita Ilmaisia Lapsille Suunnattuja Traktoripelejä

Rakastatko traktoreja ja oletko aina halunnut ajaa traktoria? Tässä on mahdollisuutesi! Meidän hauskoissa traktoripelikokoelmassa voit ajaa monia vanhanaikaisia ja moderneja traktoreja peltojen ja kukkuloiden läpi. Auraa pellot maatilan ympäriltä tai käytä traktoria vetämään traileita ja muita koneita karun ja epätasaisen maan läpi. Traktorit ovat kulkuvälineitä, jotka on suunniteltu erityisesti maksimaaliin vetokykyyn hiljaisella nopeudella, jotka vetävät tai työntävät maatilan koneita. Tämän ansioista taakat, kuten maan muokkaaminen, kylväminen ja istutus eivät tapahdu enää käsin.

Aja Kaikenmaailman Ihmeellsiä Maatila-ajoneuvoja Meidän Traktoriajopeleissä

Meidän traktoripeleissä voit ajaa kaikenlaisia traktorimalleja. Klassisessa traktorissa ei ole hyttiä mutta kaksin erittäin suurta takapyörää ja edessä kahdet pienet renkaat moottorin alla. Moderneissa traktoreissa on hytti ja neli- tai kasiveto. Aja vintage traktoreita tai kuormaajia ja muita siistejä ajoneuvoja. Aja ympäriinsä ja suorita sarja tehtäviä maatilan ympärillä. Kuljeta tavaroita peräkärryllä ja ole varma ettei mitään putoa tielle. Auraa pellot ja istuta kaalia meidän viljelyssimulaattoripelissä tai aja ylös ja alas mäkisiä teitä meidän traktori kokeilupeleissä ja yritä pitää traktori tasapainossa. Pidä hauskaa meidän traktori kokoelman ja ihmeellisten pelien kanssa!

balloon_mascot