Tags

Zombi pelit

lajittele 

Zombi pelit

FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Zombi pelejä pelejä! Löydät jopa 225 erilaista Zombi pelejä peliä, kuten esimerkiksi Minecraft: Zumbi Blocks 3D & Zombidle

Zombie-pelit ovat suosittuja pelilajeja tietokoneella. Näissä zombie-peleissä sinun perääsi lähtee usein lauma kamalia kuolleita! Sinun täytyy löytää kaikenlaisia aseita päästäksesi näistä hirviöistä lopullisesti eroon. Koska zombit ovat jo kuolleet, on niitä vaikea tappaa. Jopa katkaistujen jalkojen kanssa, jahtaavat ne sinua takaa ja jos ne saavat sinut kiinni syövät ne sinun aivosi! Ammu heitä päähän nuolella tai luodeilla, tai aja niiden päälle autollasi. Sinun täytyy paeta tartuntavyöhykkeeltä, muuten asiat menevät pieleen!
Zombie-tarinoita on peräisin Afrikan ja Karibian legendoista. Perinteisissä zombie-tarinoissa pahat velhot kutsuivat zombiet kuolleista palvelemaan näitä pahoja taikureita. Zombit toimivat ja toimivat ilman omaa tahtoa tai kehon tietoisuutta. Voodoo-papit voivat murtaa tämän pimeän tai´an ja palauttaa järjestyksen elämän ja kuoleman välillä!
Useimmissa zombie-peleissä nämä vanhat zombie-legendat on sovellettu nykymaailmaan. Usein nämä nykyaikaiset zombiet ovat seurausta hirvittävästä viruksesta, joka muuttaa kehon mätäneväksi, ruumiin kaltaiseksi hirviöksi. Muissa peleissä se on epäonnistunut tieteellinen koe, joka tekee ihmisistä zombeja. Zombeja, joita näet useimmissa länsimaissa, perustuvat usein kuuluisaan elokuvaan George A. Romero, The Living Dead Dead Night. Tässä elokuvassa radioaktiivinen säteily herättää kuolleita etsimään ihmisen lihaa ja syömään aivoja. Ajatus 'headshot' tehokkaina voimavarana syntyy tästä elokuvasta – voit parhaiten tappaa zombiet ampumalla luodin niiden päähän!
Taistele elämästäsi näissä raa'issa selviytymis kauhu-peleissä! Etsi aseita, rakenna linnoitus ja ammu niin monta zombieta päähän kuin mahdollista. Kun on päivä, voit rakentaa ja etsiä tarvikkeita, mutta yöllä zombit tulevat - yhä enemmän ja enemmän nyt kun ne tietävät, missä piileskelet! He tulevat syömään aivosi, jotta sinustakin tulee yksi heistä! Voitko selviytyä elämäsi kamalimmista yöstä näissä jännittävissä zombie-peleissä? Pelaa niitä nyt ilmaiseksi FunnyGames sivustoilla!

Tags

Lähetä palautetta