home icon
Seikkailu
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Alien pelejä! Löydät jopa 18 erilaista Alien peliä, kuten esimerkiksi Lego Hero Factory: Brain Attack & Cowboy vs Martians

Pelaa Suurta Kokoelmaa Hauskoja Avaruusoliopelejän nyt Verkossa

Näissä avaruusoliopeleissä ei epäilystäkään siitä, että maan ulkopuolista elämää on olemassa. Joissakin näissä peleissä oliot ovat jopa selviytyneet tulemaan maahan asti! Lennä UFO:a, auta pieniä söpöjä avaruusolioita korjaamaan niiden avaruusalus ja löytämään tie takaisin kotiin tai taistele vihamielisiä avaruusaluksia vastaan jännittävissä avaruustaisteluissa maapallon kohtalon johdosta. Joissakin peleissä olet ihminen, mutta useimmissa peleissä voit pelata avaruusoliota, joilla on uskomattomia muokkausvoimia, telekineesi ja paljon muuta!

Tutustu Ulkoavaruuteen Meidän Ilmaisissa Avaruusoliopeleissä

On paljon huhuja avaruusolennoista, jotka ovat tulleet maapallolle sieppaamaan ihmisiä ja tekemään tutkimuksia. On tarinoita UFO:sta ja salaliittoteorioita sotilastukikohdassa Area 51 ja mysteerejä, jotka väittävät, että “lentäviä lautasia” on tippunut Roswelliin. Jos uskot tai et usko avaruusolioihin, viisaiden olioiden olemassaolo konsepti näyttää toimivan pelaajien mielikuvituksessa! Tutustu syvään avaruuteen meidän lentosimulaatio peleissä. Matkusta avaruusolioiden maailman läpi tai käytä avaruusalustasi taistellaksesi avaruusolioiden hyökkäystä vastaan. Päivitä avaruusalustasi tehokkaammalla teknologialla jokaisen tason jälkeen!

Nauti Parhaista FunnyGames Lapsille Suunnatuissa Avaruusolentopeleistä

Monissa meidän muissa peleissä sinun täytyy auttaa useita söpöjä pieniä vihreitä avaruusolentoja palaamaan kotiin. Ne joutuivat tekemään hätälaskun meidän planeetallemme, jolloin niiden alus meni rikki. Etsi ympäristöstä puuttuvat osat ja auta avaruusolioita kasaamaan alus jälleen kasaan näissä hauskoissa monitaso- ja tehtäväpeleissä. Pelaa näitä ja monia muita siistejä avaruuspelejä nyt ilmaiseksi verkossa FunnyGames sivustoilla. Pidä hauskaa!

Alien liittyvät kategoriat