home icon
Seikkailu
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Pako pelejä pelejä! Löydät jopa 48 erilaista Pako pelejä peliä, kuten esimerkiksi Escape Mystery Room & Bob the Robber

Koe Parhaitten Pakopelien Jännitys Näissä Online Peleissä

Pakopelejä kutsutaan joskus myös pakohuonepeleiksi. Tässä strategia pelihaarassa sinun täytyy selvittää tehtävät ja kerätä vinkkejä, jotka auttavat sinua pakenemaan lukitusta huoneesta, laboratoriosta, vankilasta tai jostain muusta suljetusta paikasta. Katso tarkkaan ympärillesi ja yritä löytää hyödyllisiä työkaluja, kuten ruuvimeisseli tai muistitikku. Etsi tunneleita, ikkunoita tai hylättyjä hätäuloskäyntejä, jotka saattavat auttaa sinut ulos lukitusta huoneesta. Pakopelit risteytyvät moniin eri peli lajeihin aina koomisista tehtävistä, kamaliin kauhu kertomuksiin saakka.

Löydä Tiesi Ulos Mahtavassa Pakopeli Kokoelmassamme

Olet jäänyt loukkuun jonnekin ja sinun täytyy päästä huoneesta ulos. Näissä point-and-click seikkailuissa sinun täytyy olla tarkkana jos näet minkäänlaisia vinkkejä tai työkaluja. Jos olet onnekas saatat löytää jotain, mikä auttaa sinua poistamaan saranat tai ehkä löydät paperiliittimiä ja teippiä joiden avulla voit, MacGyverin tapaan, työstää tiesi ulos huoneesta. Jos näet seinillä symboleja, numeroita tai paperinpaloja kerää nämä talteen! Tämän kaltaiset vihjeet saattavat auttaa sinua myöhemmin pelissä pääsemään eteenpäin.

Pelaa Parhaita Online Pakopelejä FunnyGames sivuilla!

Täältä löydät paljon hauskoja pakopelejä, joita voit pelata silloin, kun haluat rentoutua stressaavasta päivästä mahtavalla pakohuonepelillä. Jos rakastat kauhuelokuvia tulet varmasti nauttimaan ja saamaan lisää potkua, kun pelaat joitakin meidän kauhupakohuonepelejä. Selvitä tie ulos lukitusta huoneesta, hylätystä avaruusasemasta, synkistä laboratorioista, pelottavista kellareista tai muista huoneista välttyen juuri ja juuri kuolemalta lähellä olevaa tilannetta. Pystytkö käsittelemään nämä paineet? Tarvitset kaiken kekseliäisyytesi pystyäksesi pakenemaan paikoista!

Pako liittyvät kategoriat