home icon
Auto
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Kilpa Pelit pelejä! Löydät jopa 182 erilaista Kilpa Pelit peliä, kuten esimerkiksi Moto X3M Pool Party & Happy Wheels

Upeita, Ilmaisia Kilpa-ajopelejä Netissä

Liity mukaan intensiivisiin autojen kilpa-ajoihin ja muiden kulkuneuvojen ralleihin upeissa kilpa-ajopeleissämme netissä! Perinteisistä kilpa-ajoista hengenvaarallisiin vauhtikisoihin, taksikiihdytyksistä 3D maastokisoihin ja Formula 1-peleihin, FunnyGames löytyy kaikki. Meiltä löydät upeimman valikoiman stunttihyppy pelejä, moottoripyörä kisatpelejä, sekä rekka-auto ja monsteriautopelejä. Meiltä löydät myös moottorivenekisat, hevosurheilupelit ja BMX-kilpailut. Suosituimmat kilpa-ajopelimme ovat kuitenkin autokilpailupelit. Haaveiletpa sitten NASCARista, Grand Prixstä tai yöllisistä kiihdytyskisoista, löydät siihen sopivan pelin varmasti täältä: FunnyGames!

Erilaiset Kilpa-ajopelit

Niin kauan kun on ollut autoja, on ollut kilpa-ajoja. Kun autot olivat vielä uusi keksintö, kilpa-ajot olivat tapa todistaa, että kulkuneuvo oli nopea, käytännöllinen ja turvallinen käyttää. Kyse ei ollut niinkään maaliviivan saavuttamisesta ensimmäisenä, vaan siitä, että auto ylipäätään saavutti maaliviivan! Ensimmäiset autot muistuttivat enemmän moottoroituja hevosvaunuja kuin niitä moderneja kulkuneuvoja, joita näemme nykypäivänä. Myöhemmin, kun autot olivat saavuttaneet maineen luotettavana kulkumuotona, kilpa-ajoista tuli autovalmistajien tapa näyttää moottoreidensa kestävyyttä ja voimaa. 1930-luvulla eri automerkit alkoivat kehittää tiettyjä autoja vain kilpa-ajoja varten. Siitä lähtien autokilpailut ovat jakautuneet eri kategorioihin, joissa kisataan joko myös teillä laillisilla autoilla tai kisaamiseen tarkoitetuilla autoilla, joissa ratti on joko auton sisällä tai Formula-tyyliin auton ulkopuolella. Valitse suosikki kilpa-ajotyyppisi ja koe vauhdin huuma!

Kilpapeli liittyvät kategoriat