home icon
Monipelaaja
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman .io pelejä pelejä! Löydät jopa 87 erilaista .io pelejä peliä, kuten esimerkiksi Paper.io 2 & Hole.io

Parhaat .IO Pelit Loydät FunnyGames-sivustolta!

FunnyGames-sivustolla voit kokea internetin parhaimmat .io pelit. .io-pelit ovat reaaliaikaisia moninpelejä, joissa sinun täytyy taistella muita pelaajia vastaan taisteluareenalla ja selviytyä hengissä niin pitkään kuin mahdollista. Aloitat useimmiten vaatimattomana hahmona, mutta edetessäsi pelin lävitse kerätessäsi pisteitä ja voittaessasi vastustajasi, kasvat suuremmaksi ja vahvemmaksi. Pystytkö kasvamaan hirviömäisen suureksi? .io peliemme valikoimasta löydät rakastamasi klassikot, kuten Agar.ion, Snake.ion sekä Slither.ion. Kauanko pystyt pitämään puolesi areenalla?

Ilmaisia .IO Pelejä Joka Lähtöön

.io peleistä löydät monenlaisia pelejä, aina käärmepeleistä ampumispeleihin ja pallopeleihin. Kiertelitpä moninpeliareenaa sitten kelluvana soluna, nälkäisenä kiiltomatona, panssarivaununa tai nyrkkeilijänä, perusidea peleissä on useimmiten sama. Kerää pisteitä kasvaaksesi suuremmaksi ja yritä yllättää vastustajasi, jotta voit voittaa heidät. Mikäli pystyt päihittämään vastustajasi, voit syödä heidät kasvaaksesi voimakkaammaksi. Tämä voi tarkoittaa kasvua hahmosi koossa, parempia aseita, enemmän kestävyyttä hyökkäyksien varalta tai pelistä riippuen jotakin muuta. Päästessäsi tulostaulukon kärkeen todennäköisesti pelotat muut pelaajat piiloon… tai vaihtoehtoisesti toiset pelaajat tekevät sinusta kärkikohteensa päästäkseen mahdollisimman nopeasti tulostaulukon kärkeen!

Pelaa .IO Pelejä Ystäviesi Kanssa

Sinun ei aina tarvitse taistella areenallista vihollisia vastaan yksin. Vaikka .io pelit ovatkin kilpailullisia, yhteistyön hyödyntäminen on myös vaihtoehto. Useat .io pelit antavat sinun lyöttäytyä yhteen muiden pelaajien kanssa. Silloin voitte työskennellä yhdessä saartaaksenne jopa kaikista isoimmat pelaajat! Koosta, ja siitä oletko osa joukkuetta vai et, huolimatta tulet tarvitsemaan kaiken älysi ja nopeutesi selviytyäksesi .io pelien raa’assa maailmassa. Valitse siis käyttäjanimesi, tule taisteluareenalle ja aloita matkasi kohti tuloslistan kärkeä!

.io pelejä liittyvät kategoriat