home icon
Auto
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Rallipelejä pelejä! Löydät jopa 8 erilaista Rallipelejä peliä, kuten esimerkiksi Offroad Racer & Furious Racing

Pelaa parhaita Rallipelejä ja Ota Osaa Jännittäviin Katukilpailuihin

Aja autollasi näissä jännittävissä online rallipeleissä. Pelaa ilmaiseksi ja ota osaa kaikenlaisiin siisteihin katukilpailuihin ja hiekkatie tapahtumiin. Ralli on suosittu urheilulaji joka jakautuu kahteen pää rallilajiin. Klassinen rallityyppi on tieralli. Tämän kaltaiset rallikilpailut järjestään teillä, jotka yleensä ovat tarkoitettu normaalille liikenteelle. Nämä rallit ovat usein pitkänmatkan ralleja joissa testataan myös ajoneuvon kestävyys, mutta myös kuljettajan ajotaitojen luovuus ja ongelmien ratkaisu taidot. Toinen rallimuoto on stagemuodossa. Näissä kilpailuissa testataan enemmän nopeutta. Kilpailut tapahtuvat suljetulla radalla, usein haastavalla maaperällä, kuten metsässä ja vuorilla tai vaikeissa sääolosuhteissa, kuten lumessa tai sateessa.

Tule Meidän Ilmaisissa Online Rallipeleissä Rallimestariksi

Ota osaa kansainvälisiin- ja kansallisiin rallikilpailuihin meidän pelikokoelmassa. Löydät sotkuisia mutarallipelejä ja upeita 3D ralleja, joita voit pelata. Pystytkö pitämään autosi hallinnassa ja varmistamaan ettei autosi renkaat menetä otetta tiestä monissa hankalissa mutkissa, joiden läpi sinun täytyy ajaa radalla. Riippumatta siitä ajatko asfaltilla tai jäällä, likaa ja kiviä renkaittesi alla, tulet ottamaan osaa jännittävään kilpaan. Näiden pelien lisäksi löydät myös suuren kokoelman mönkijä- ja pyörärallipelejä. Valitse suosikkisi ja ala pelaamaan ensimmäistä mestaruuttasi. Pidä hauskaa!

Rallipelejä liittyvät kategoriat