home icon
Aivot
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Mahjong pelejä pelejä! Löydät jopa 69 erilaista Mahjong pelejä peliä, kuten esimerkiksi Mahjong Connect & Mahjong 1

Pelaa Parhaimpia Mahjong Pelejä nyt Ilmaiseksi ja Selvitä Laattatehtävät

Mahjong pelit ovat koukuttavia laattamaisia pelejä, joissa käytetään suosittuja perinteisiä Kiinalaisia Mahjong pelin laattoja. Näiden mahjong pelien tyyliä, jonka löydät näiltä sivuilta, kutsutaan myös Mahjong Solitaire tai Shanghai Solitaire peleiksi, koska toisin kuin alkuperäisessä neljän tai kolmen pelaajan peleissä, näitä pelejä pelataan tietokoneversiolla, yksin. Tälle sivulle kerätyissä ilmaisissa mahjong peleissä, kaikki 144 laattaa ovat asetettu eri alustoille, usein moniin kerroksissa. Sinun tavoitteesi on löytää vastaavat parit ja pelata pelilauta tyhjäksi.

Kuinka pelaat Mahjong Solitaire Laattapeliä

Katso tarkkaan laattakuvioita pelilaudalla. Näet monia laattoja, joissa on symboleja ja kiinalaisia kirjaimia. Voit jakaa laatat kolmeen eri tyyppiin: yksinkertaiset laatat, kunnialaatat ja bonuslaatat. Yksinkertaisissa laatoissa on numeroita yhdestä yhdeksään ja ne sisältävät kolme erilaista kuviota: pilkkuja, bambuja ja merkkejä. Kunnialaatoissa ovat numerot sekvenssissä. Nämä laatat edustavat kahta kuviota: neljää tuulta ja kolmea lohikäärmettä. Bonuslaatat sisältävä neljä erilaista kukkaa ja neljää vuodenaikaa.

Vaikka löydät monia pareja pelikentältä, voit valita vain suorakulmaiset laatat, jotka ovat vapaana vähintään yhdeltä sivulta. Lisäksi et voi valita laattoja, jotka ovat kokonaan tai osaksi muiden laattojen alla. Pelaa laattakerrokset vähitellen pois löytämällä pois pelattavia pareja ja tekemällä yhdistelmiä. Jokainen pari, jonka muodostat, häviää pelikentältä. Joissakin mahjong peleissä saat vihjeitä ja ne auttavat sinua siirtämään laattoja oikeisiin paikkoihin, jos jumitut pelissä, mutta useimmissa tapauksissa peliin jumittuminen tarkoittaa sitä, että hävisit pelin. Onko sinulla kykyjä suunnitella peli etukäteen ja valita oikeat laattayhdistelmät? Paljon onnea pelatessasi meidän 2D ja 3D mahjong pelejä! Meiltä löytyy ilmaisia pelejä teemalaatoilla kuin myös klassisia mahjong solitaire pelejä, joten valitse omasi!

Mahjong liittyvät kategoriat