home icon
Urheilu
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Jalkapallo Pelit pelejä! Löydät jopa 64 erilaista Jalkapallo Pelit peliä, kuten esimerkiksi World Cup Penalty & World Football Kick 2018

Täällä pelaat parhaita ilmaisia verkkopelejä! Jalkapallo on erittäin suosittu urheilulaji ympäri maailmaa. Monet ihmiset unelmoivat tulla kuuluisaksi ammattilaisjalkapalloilijaksi kerran elämässään. Ei vain siksi, että suosikki urheilulajisi pelaamisesta maksetaan, vaan myös siksi, että huippukilpailijat ansaitsevat paljon rahaa ja ovat erittäin kuuluisia! Tämä on todellakin melko uusi ilmiö. Aiemmin jalkapalloilijoille ei maksettu niin paljon, ja nykyään pienempien joukkueiden pelaajilla on joskus tämän lisäksi työpaikka! Maailmanlaajuisesti jalkapallo on tällä hetkellä eniten katsottu urheilulaji. FIFA arvioi, että noin 240 miljoonaa ihmistä pelaa säännöllisesti jalkapalloa. Vaikka säännöt olivat toisinaan melko erilaisia, jalkapallo-tyyppiset pelit ovat olleet olemassa jo tuhansia vuosia! Jotkut näistä jalkapallo-otteluista pelattiin sekä miesten että naisten kilpailuurheilijana.
Jalkapalloa pelataan suorakulmaisella nurmikolla (tai keinotekoisella ruoholla), joukkueilla on yleensä enemmän kuin 11 pelaajaa, mutta kustakin joukkueesta vain 11 pelaajaa saa pelata kentällä samanaikaisesti. Tavoitteena on kuljettaa pallo pelaajien välistä päästäksesi lähelle maalia ja potkaista pallo maalivahdin ohi maaliin. Jos puolustava joukkue saa rangaistuksen, saavat hyökkääjät vapaapotkun maalia kohden. Jalkapallossa on kaikenlaisia hienoja muunnelmia, kuten mini-jalkapallo ja sisäjalkapallo.
FunnyGames sivustoilla voit pelata ilmaiseksi kaikenlaisia jännittäviä jalkapallo-pelejä, MM-kisoista rangaistuspotkuihin, pöytäjalkapallopeleistä ja soccer peleihin. Paljon peli-iloa!

Jalkapallo liittyvät kategoriat