home icon
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Toiminta pelit pelejä! Löydät jopa 265 erilaista Toiminta pelit peliä, kuten esimerkiksi Pac-Xon Deluxe & Zombie Outbreak

Pelaa Parhaita Netti Toimintapelejä nyt Ilmaiseksi FunnyGames sivuilla!

Jos etsit toimintapelejä olet juuri löytänyt oikean paikan! FunnyGames sivuilta löydät uskomattoman kokoelman netti toimintapelejä, joita voit pelata nyt ilmaiseksi. Nämä pelit ovat täynnä toimintaa ja jännitystä. Pelaa mahtavia taistelupelejä, joissa pääosassa on suosikki pelihahmosi, hahmoja parhaista sarjakuvasarjoista ja paljon muuta! Löydät hirvittäviä kauhupelejä, jotka ovat täynnä kammottavia hahmoja. Me tarjoamme myös mahtavan kokoelman arcade pelejä. Löydät poliisi-, merirosvo-, cowboy- ja monia muita pelejä kokoelmastamme! Selaa koko pelikokoelmamme läpi ja aloita seuraava seikkailusi nyt!

Nauti Monista Erilaisista Ilmaisista Toimintapeleistä

Valmistaudu kohtaamaan vihollisesi ja näytä kuka on pomo. Auta jokaista pelihahmoa suorittamaan seikkailunsa läpi, näissä kaikissa toimintarikkaissa shooter-, monipelaaja ja monitasopelissä. Raivaa tiesi monimutkaisten tasojen läpi ja väistä kaikkia ansoja. Pystytkö löytämään tiesi kaikkien esteiden ja kuolettavien haasteiden ohi ilman, että kuolet? Kerää aseita tuhoaksesi vihollisesi ja tutki esineet parantaaksesi terveyttäsi. Löydä salaiset kulkuväylät ja käytä taitojasi saavuttaaksesi jokainen tarkastuspiste. Ole tarkkana ettei ‘elämäsi’ lopu kesken! Monipelaajapeleissämme voit luoda oman avatarin ja taistella muita pelaajia vastaan tai koordinoida yhdessä heidän kanssaan ja suorittaa tehtävä loppuun. Olemme keränneet kaikkein suosituimmat netti toimintapelit FunnyGames sivuille sinua varten, joten katsopa massiivinen pelikokoelma läpi ja löydä uudet suosikkisi. Pidä hauskaa pelaamisessa!

Toiminta liittyvät kategoriat