home icon
Auto
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Ajo pelit pelejä! Löydät jopa 150 erilaista Ajo pelit peliä, kuten esimerkiksi Moto X3M Pool Party & Ryöstö

Pelaa Parhaita, Ilmaisia Ajopelejä nyt Verkossa ja Nauti High-Speed Toiminnasta

Meidän nopeatempoisissa peleissä pelikokoelmassamme voit ajaa kaikenlaisia ihmeellisiä ajoneuvoja. Aja nopeita urheiluautoja kilpailuradan läpi, ohjaa kuorma-autosi liikenteen läpi moottoritiellä tai kilpaile omalla 4x4 ajoneuvollasi ylös ja alas kivisen maaston läpi yhdessä meidän off road ajopeleissämme. Et tarvitse ajokorttia päästäksesi kuskin paikalle näissä videopeli kokoelmissa, joten tarkista moottorisi ja anna palaa! Ohita muut autot täydellä nopeudella ja jätä heidät taaksesi tai ota ajotunteja yhdessä meidän hauskoista ajotuntipeleissä! Ei teoriaa, ainoastaan tunti kaupalla hauskaa ja toimintaa!

Koe Fast-Paced 3D ajopelien Jännitys ja Vielä Paljon Muuta!

Autokilpapelit kehitettiin ensimmäistä kertaa jo vuonna 1970 ja niistä on tulleet erittäin suosittuja pelejä arcade-halleissa. Aluksi konsoleissa oli joystickit ja joitakin ohjauspainikkeita, mutta ajan myötä on kehitetty tarkoituksenmukainen arcade-ajopelikonsoli. Näissä konsoleissa on sisäänrakennettu ratti, kilpa-auton istuimet ja kaasupoljin, jotta pelaajien pelikokemus olisi oikeampi ja intensiivisempi. Tänä päivänä voit pelata samankaltaisia pelejä jopa kotona! Hidasta vauhtia vakavissa ja vaarallisissa rallikilpailuissa tai aja autosi yksinkertaisesti vilkkaan kaupungin läpi ilman, että aiheutat kolareita. Onko sinulla oikeat taidot ja osaatko tekniikan hyvin pitääksesi autosi tiellä samalla, kun ajat terävien kurvien läpi? Meidän kokoelmasta löydät paljon korkealaatuisia 2D ja 3D autokilpapelejä, juuri sinulle sopivia ja joita voit nyt pelata ilmaiseksi netissä!

Ajo liittyvät kategoriat