home icon
Aivot
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Tietokilpailu pelejä pelejä! Löydät jopa 27 erilaista Tietokilpailu pelejä peliä, kuten esimerkiksi Love Tester 1 & Love Tester

Testaa Tietosi Näissä Ilmaisissa Verkko tietovisapeleissä

Aseta kätesi summerin päälle, koska sinun on aika testata näissä ilmaisissa verkko tietovisapeleissä sinun tietosi. Valitse yksi monista tietokilpailuista ja kokeile jos pystyt vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Pidätkö tietovisakilpailuista televisiossa? Kokeile miltä tuntuu ottaa osaa tietovisakilpailijana ja huomaa jos pystyt vastaamaan kaikkiin kysymyksiin oikein! Meiltä löydät monia hauskoja tietovisoja erilaisilla teemoilla, kuten urheilu, poptähdet & muut kuuluisuudet, maantieto, kotieläimet ja monia muita aiheita. Testaa analyyttiset taitosi meidän loogisissa tehtävissä tai pelaa haastavaa Imbossible tietovisasarjaa.

Pelaa Parhaita Lapsille Suunnattuja Opetuspelejä

Selaa meidän hieno pelikokoelma läpi ja löydä tietokisoja teemoilla, joista tiedät eniten. Löydät monia hauskoja tietovisoja kouluaine teemoilla, joissa sinun täytyy tunnistaa esimerkiksi eri maiden liput tai osallistua maantieto visaan, joka kattaa koko maapallon. Pystytkö nimeämään kaikki maat kartalla, joet, vuoret ja kuuluisat monumentit ja maamerkit? Aseta yleistietosi koetukselle. Kun olet suorittanut tietovisan voit testata myös muistiasi pelaamalla uudelleen ja katsomalla kuinka monta kysymystä muistat. Jos et voittanut ensimmäisellä kierroksella olemme varmoja siitä, että saat palkinnon tällä kertaa!

Hauskoja Online Tietovisapelejä, Huomoristisia Sarjoja ja paljon muuta

Löydät täältä myös monia tietovisasarjoja, jotka ovat ennemminkin hauskoja kuin, että kyse on siitä kuinka monta oikeaa vastausta sinä saat, kuten The Impossible Quiz pelissä. Katso kysymyksiä tarkkaan ja yritä saada selville mikä oikea vastaus pitäisi olla. Älä joudu ansaan. Monivalinta vastaukset saattavat olla hankalia ja vaikuttaa helpoilta, mutta näissä hauskoissa turhauttavissa tietokisoissa asiat eivät aina ole niin kuin oletat! Kuinka pitkälle pääset kierroksissa näissä meidän viihdyttävissä online tietovisa peleissä? Jos et tiedä vastausta niin aina voit arvata!

Tietokilpailu liittyvät kategoriat