home icon
Tytöt
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Lääkäri pelit pelejä! Löydät jopa 27 erilaista Lääkäri pelit peliä, kuten esimerkiksi Nail Doctor & Baby Goldie Injured

Pelaa Suurta Ilmaista Lapsille Suunnattua Lääkäri peli kokoelmaa

Lääkäri! Lääkäri! Tule äkkiä! Potilaasi tarvitsee nopeasti hoitoa. Näissä hauskoissa lääkäri peleissä olet lääkäri, jolla on työvuoro. Käytä lääketieteen taitojasi, kun tutkit potilaasi ja saa selville mikä heitä vaivaa. Käytä oikeita välineitä, kun katsot potilaittesi korviin ja silmiin, kuuntele sydäntä ja ota röntgenkuva. Hetkessä sinulla on diagnoosi ja voit aloittaa potilaan hoidon. Hoida heidän vammat, suorita leikkauksia ja määrää lääkkeitä, jotta potilaasi paranevat.

Nauti Parhaista Lääkäri nettipeleistä nyt Ilmaiseksi Funny-Games sivuilla

Funny-Games sivuilta löydät paljon mahtavia pelejä, joissa voit aloittaa lääkäri urasi. Hoida joitakin suosikkihahmojasi. Potilaasi saattavat olla esimerkiksi Minion, jolla on vakava korvatulehdus, raskaana oleva Disney prinsessa tai supersankari, jolla on ollut paha takaa-ajo super-roiston perässä. Sillä ei ole mitään väliä kuka sisään tulee klinikallesi, olet aina iloinen jos voit auttaa heidät jälleen terveeksi. Jos haluat kokeilla miltä tuntuu ohjata sairaalaa, löydät myös sivuiltamme muutaman koukuttavan sairaala simulaatiopelin, joissa sinun täytyy johtaa lääkäreitä, sairaanhoitajia ja kaiken muunlaisia lääkäriasemia!

Testaa Taitosi Lääkäri Peleissä Oikeissa Leikkauksissa

Löydät myös muutaman realistisen leikkaus pelin sivuiltamme, joissa olet koulutettu erikoislääkäri. Potilaalle on varattu leikkausaika tai hän on tullut juuri sisälle ensiapuun ja tarvitsee välitöntä apua. Ainoastaan sinun leikkausveitset ja vakaat kätesi voi pelastaa potilaan. Tutki potilaan kansio ja suuntaa leikkaussaliin. Pystytkö keskittymään ja pelastamaan hänen elämän? Pidä hauskaa pelatessasi näitä pelejä!

Lääkäri liittyvät kategoriat