home icon
Seikkailu
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Dinosaurukset pelejä! Löydät jopa 7 erilaista Dinosaurukset peliä, kuten esimerkiksi Dino Jump & Super Dino Fighter

Pelaa ihmeellistä lapsille suunnattua dinosauruspeliä nyt ilmaiseksi verkossa

Ei ole mitään niin ihmeellistä kuin kuvitella millaisia dinosaurusolennot ovat. Näissä lapsille suunnatuissa dinopeleissä tulet oppimaan kaiken tunnetuimmista dinosauruslajeista ja vaeltamaan esihistoriallisen maailman läpi, näiden kiehtovien lohikäärmemaisten olentojen kanssa. Dinosaurukset elivät maapallolla Triaskaudella ja selviytyivät aina Liitukauden aikaan saakka, mutta dinosauruslajien tunnetuin ja vanhin laji on tietenkin Jurassic. Vaikka kuvittelemme, että dinosaurukset ovat suurikokoisia eläimiä, kuten suuri T-Rex tai pitkäkaulainen Brachisosaurus, jotkin dinosauruksista ovat kuitenkin todella pieniä. Pienimmät raptorilajit yltävät kooltaan juuri ja juuri aikuisen ihmisen polven korkeuteen saakka – mutta niillä on aika terävät hampaat, joten ole varovainen!

Vaella Jurassic maailman läpi nyt ilmaiseksi meidän dinsosauruspelien kautta

Näissä ilmaisissa dinosauruspeleissä voit kokea elämän kuin dinosaurus. Juokse meteoriitteja ja laavaa karkuun velociraptorin nopeudella. Varmista ettei sukupuuttoon uhkaava kuolema muuta sinua fossiiliksi tai luukasaksi, jonka paleontologit sitten löytävät miljoonien vuosien kaivausten jälkeen. Voit rakentaa oman dinosaurus robotin, suojella dinosauruksen munia petoeläimiltä, muuttua Jurassic metsästäjäksi tai terrorisoida kuuluisia kaupunkeja yhdessä nälkäisen T-Rex dinosauruksen kanssa. Pelaa hauskaa dinojuoksupeliä ja pidä muinainen linnake turvassa tässä dinosaurus aiheisessa tower defence pelissä tai auta söpöä dinoa selviytymään haastavassa monitasopelisarjassa. FunnyGames sivustoilla on paljon, juuri sinulle sopivia, ilmaisia dinopelejä. Matkusta ajassa taaksepäin ja kävele planeetallamme dinosaurusten kanssa! Paljon peli-iloa!

Dinosaurukset liittyvät kategoriat