home icon
Seikkailu
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Ritari Pelit pelejä! Löydät jopa 20 erilaista Ritari Pelit peliä, kuten esimerkiksi Castle Light & Treasure Knights

Taistele lohikäärmeiden kanssa ja pelasta prinsessa meidan ilmaisissa online ritaripeleissä

Meidän ilmaisessa ritaripelejä verkkokokoelmassa voit matkustaa legendaarisen King Arthurin ja hänen Pyöreän Pöydän Ritarien valtakakuntaan, Ota miekkasi, pue tunika ja haarniska päällesi. Näissä peleissä voit osallistua turnaukseen, päästä eroon ryöstäjistä ja banditeistä, rakentaa keskiaikainen valtakunta ja todistaa rohkeutesi nujertamalla lohikäärme ja pelastamalla pulassa oleva tyttö.

Pelaa kaikkein jännittävimpiä ritaripelejä ja rakenna imperiumi tai tule ritariksi

Moni hieno imperiumipeli pelataan keskiajalla. Kasvata kylääsi suureksi kuningaskunnaksi. Kouluta talonpojat sotilaiksi ja puolusta maitasi taisteluissa. Arturian ritarista Lancelotista on kirjoitettu monia runoja, mahtavin miekkamies ja Camelotin ritari, mutta näissä peleissä myös sinusta voi tulla juhliva sankari keskiajan kaksintaisteluissa. Mittaa jalustimet ja nosta keihääsi. Suojele itseäsi kilvellä samalla kun yrität tyrmätä vastustajasi.

Vaella maitten läpi ja karkota hirviöt rohkean ritarisi avulla

Sinusta voi myös tulla hairahtunut ritari, sankari joka vaeltaa koko maan läpi ja etsii mahtavia seikkailuja todistaakseen ritarillisuutensa ja kunniansa. Laukkaa maitten ja mantujen läpi, nujerra kamalia hirviöitä ja vieraile vieraita tuomioistuimia nähdäksesi jos, joku tarvitsee apuasi. Jossain on varmasti kuningas, joka etsii vaeltavaa ritaria, jonka hän voi palkata vaarallisiin tehtäviin. Ja sinähän olet juuri se oikea ritari siihen hommaan!

Ritari liittyvät kategoriat