home icon
Auto
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Stuntti pelit pelejä! Löydät jopa 24 erilaista Stuntti pelit peliä, kuten esimerkiksi Moto X3M Pool Party & City Car Stunt 4

Pelaa Suurta Valikoimaa Ilmaisia Stunttipelejä Verkossa FunnyGames sivuilla

FunnyGames sivuilla voit pelata suurta kokoelmaa mahtavia stuntti ajopelejä, jotka sisältävät moottoripyöriä, autoja, mönkijöitä, pyöriä, skoottereita ja paljon muuta! Kaahaa silmukoiden läpi ja käännä ajopeliäsi. Kaahaa ramppeja pitkin ajokillasi ja yritä saavuttaa mahdollisimman paljon korkeutta hyppyihisi. Lennä ilmaan sillä hetkellä, kun olet saavuttanut rampin huipun ja suorita kaikenlaisia äärimmäisiä temppuja. Jos ajat moottoripyörällä voit nostaa itsesi satulasta ylös ja heilauttaa jalkasi taaksepäin tehdäksesi ‘The Superman’ asennon. Muista vetää itsesi takaisin satulalle ennenkuin laskeudut! Saat tempuistasi pisteitä ainoastaan silloin, jos pystyt myös laskeutumaan oikealla tavalla.

Nauti Kokoelmasta Jännittäviä Stuntti pelejä Autoilla, Pyörillä ja Monilla Muilla Ajneuvoilla

Aja autolla tai mönkijällä areenaa ympäri ja ohita kaikki esteet lentämällä ilman halki. Jos sinulla on tarpeeksi aikaa voit yrittää samantien tehdä joitakin voltteja ja temppuja saadaksesi enemmän pisteitä. Löydät myös pyörästunttipelejä, joissa voit keulia ja tehdä freestyle hyppyjä ja pelejä, joissa suoritat mahtavan shown hurraavan yleisön edessä. Sivuiltamme löytyy myös mahtavia 3D stuntti ajopelejä, joissa voit kaahata läpi sarjan fantastisia stunttipuistoja ja käyttää hienoa valikoimaa urheiluautoja ja muita ajoneuvoja. Oletko valmis hengenvaaralliseen toimintaan? Ota ohjaustangosta kiinni ja innosta yleisösi hulluimmilla hypyillä meidän koukuttavissa online stunttipeleissä!

Stuntti liittyvät kategoriat