home icon
Auto
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Taksikuski pelejä! Löydät jopa 14 erilaista Taksikuski peliä, kuten esimerkiksi Uber Taxi Driver 3D & Miami Taxi Driver 3D

Pelaa Nopeakulkuisia Taksipelejä nyt Ilmaiseksi Verkossa ja Aja kuin Tuuli

Kaahaa kaupungin läpi meidän toimintarikkaassa kokoelmassa taksipelejä. Jos olet nopea kuski ja sinulla on laaja tuntemus kaikista kaupungin kujista ja kaduista, hyppää siinä tapauksessa yhteen takseistamme ja aloita Funny-Games taksikuskin ura! Aja kaupungin läpi ja etsi henkilöitä, jotka tarvitsevat taksin. Aja autollasi ympäriinsä ja ota asiakkaita kyytiin. Osaatko ajaa nopeinta reittiä määränpäähäsi? Katso karttaa tai seuraa nuolia ja kuljeta asiakkaasi lentokentälle, asemalle tai hotellille. Jos ajat etäisyyden nopeasti saatat saada jopa tippiä! Kokoelmastamme löydät kaikenlaisia mahtavia pelejä, sisältäen joitakin upeita 3D taksi seikkailupelejä!

Nauti Meidän Taksin Ajopeleistä ja Kuljeta Mahdollisimman Paljon Asiakkaita Kuin Vain Pystyt

Taksit ovat useimmin varattu yksityiskäyttöön ja lyhyisiin matkoihin. Ennen moderneja takseja oli vain vuokravaunuja, joiden jälkeen tulivat kevyemmät umpivaunut. Nämä olivat molemmat hevoskärryjä, joita asiakas pystyi vuokraamaan pidemmälle matkalle, joka oli liian pitkä käveltäväksi. Sana “taksi” on lähtöisin taksamittarista, pienestä elektronisesta laitteesta, joka laskee matkasi hinnan. Hyppää kuskin paikalle ja kiinnitä turvavyö. Kuljeta mahdollisimman monta asiakasta kuin vain voit ja kerää mahdollisimman paljon rahaa taksimatkoilla saavuttaaksesi jokaisessa tasossa tavoitteesi. Pidä hauskaa meidän siistillä, ilmaisella online taksipeli kokoelmalla!

Taksikuski liittyvät kategoriat