home icon
Taitopelejä
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Bejeweled Pelit pelejä! Löydät jopa 51 erilaista Bejeweled Pelit peliä, kuten esimerkiksi Jewel Burst & Mysterious Jewels

Nauti parhaimmista ja kaikkein koukuttavimmista Bejeweled peleistä Online FunnyGames sivustoilla!

FunnyGames sivustoilla löydät suuren kokoelman bejeweled pelejä. Kaikki nämä pelit perustuvat koukuttavaan jalokivipeliin, joka kehitettiin jo vuonna 2001. Nykyään voit pelata kaikenlaisia mahtavia bejeweled pelejä ilmaiseksi selaimellasi ilman, että sinun tarvitsee ladata niitä tietokoneellesi! Vaihda vierekkäisten jalokivien paikkaa luodaksesi kolmen identtisen jalokiven rivejä ja sarakkeita, tällöin jalokivet häviävät pelikentältä. Uusia jalokiviä tippuu alaspäin pelikentällä ja täyttävät vapaana olevat paikat. Kuinka monta pistettä pystyt pelaamaan ennekuin aika loppuu?

Pelaa ilmaisia Bejeweled pelejä ja räjäytä jalokivet!

Vaihda värikkäiden jalokivien paikkaa pelikentällä tehdäksesi suora- ja vaakatasoon kolmen tai useamman jalokiven yhdistelmiä. Tällöin jalokivet katoavat pelikentältä ja loput jalokivet tippuvat alaspäin, jättäen tilaa uusille jalokiville, jotka tippuvat ylhäältä alas pelikentälle. Voit myös tehdä neljän tai viiden samanlaisen jalokiven yhdistelmiä, tässä tapauksessa tulet saamaan paljon lisäpisteitä ja tienaamaan bonuksia, kuten erikoisia pommeja, jotka tyhjentävät suuren alueen pelikentältä. Joskus saat suuren ketjureaktion aikaan, kun pelaat muutaman jalokiven pois pelikentältä. Tällöin uudet jalokivet putoavat alaspäin ja muodostavat uusia yhdistelmiä. Tämän kaltaisia ketjureaktioita kutsutaan kaskadiksi, jonka tuloksena saat myös paljon paljon lisäpisteitä! Pelaa bejeweled pelejä aikamoduksella ja tee mahdollisimman paljon yhdistelmiä samalla, kun taistelet aikaa vastaan. Pystytkö täyttämään etenemispalkin ennen, kuin aika on loppu? Muissa pelimuodoissa sinun täytyy pelata peli läpi määrätyllä pelivuoromäärällä. Yritä tehdä viisaita siirtoja ja saavuttaa tavoitteesi: pelata peli loppuun asti ja avata uusia pelikenttiä. Pidä hauskaa pelatessasi näitä hauskoja ja koukuttavia bejeweled pelejä meidän pelikokoelmasta! FunnyGames sivustoilla voit pelata niitä kaikkia nyt ilmaiseksi!

Bejeweled liittyvät kategoriat