home icon
Taitopelejä
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Lentämis pelit pelejä! Löydät jopa 65 erilaista Lentämis pelit peliä, kuten esimerkiksi Rise Up Online & Infinity Battlefield Ops

Pelaa Parhaita Lentopelejä Nyt Ilmaiseksi Verkossa FunnyGames sivuilla

FunnyGames sivuilla voit pelata kaikenlaisia hienoja lentopelejä. Nouse koneellasi ilmaan lentokentältä ja lennä ilman halki yhdessä meidän monista 3D lentosimulaattori peleissä. Seuraa lentoreittiäsi ja laskeudu turvallisesti päämäärääsi. Näissä peleissä voit lentää kaikenlaisia mielenkiintoisia lentokoneita, mutta myös helikoptereita, kuumailmapalloja, purjelentokoneita, klassisia sotalentokoneita ja suihkokoneita. Tästä kokoelmasta löydät myös pelejä, joissa voit ohjata lentäviä supersankareita ja lintuja. Räpyttele siipiäsi lentääksesi tasojen läpi ja väistele kaikkia vaaroja.

Nauti Suuresta Kokoelmasta Fantastisia Lentopelejä

Testaa taitosi lentäjänä yhdessä meidän lentopeleistämme tai leijaile tiesi ylöspäin Amigo Pancho pallopeleissä ja liu‘u kaikkien esteiden ohi. Meidän ilmaiset lentopelit ovat taitopelejä, joissa voit todellakin laittaa taitosi peliin. Nousu lentokoneella on ensimmäinen testi. Vihdoinkin kun koneesi on ilmassa on sinun vielä taattava turvallinen laskeutuminen. Päätä translanttinen matkasi koskettamalla kiitorataa ilman onnettomuuksia. Samoin kun helikopterisi on ilmassa, sen täytyy myös tulla sieltä alas. Pystytkö parkkeeraamaan helikopterin täsmälleen helikopterialueelle? Nauti kaikista mahtavista ilma lentosimulaattori peleistä, lennon koulutus peleistä ja helikopteripeleistä, joita olemme keränneet sinulle FunnyGames sivuille. Selaa näitä sivuja ja tulet löytämään suosikkisi. On aika lähteä. Ota lennon johto käsiin ja suuntaa taivaalle.

Lentämis liittyvät kategoriat