home icon
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Vene pelit pelejä! Löydät jopa 11 erilaista Vene pelit peliä, kuten esimerkiksi Boat Battles & Raft Shark Hunting

Pelaa Useita Mahtavia Laivapelejä Verkossa FunnyGames Sivustoilla

Kaikki laivaan! FunnyGames sivustoilla on suuri kokoelma hauskoja laivapelejä sinulle pelattavaksi. Voit kokeilla purjehtimista, osallistua purjehtimis- tai soutu regattaaan tai kilpailla jännittävissä venekilpailuissa. Haluatko ohjata suurta giganttista risteilyalusta suuren miehistön kanssa tai kellua pienellä kalastusveneellä jokea pitkin, tulet löytämään parhaimmat ilmaiset pelit tästä kokoelmasta!

Nauti Meidän Kokoelmasta Jännittäviä Venekilpa- ja Venetaistelupelejä

Pelaa yhtä meidän monista peleistä ja liu’u veden päällä pikaveneelläsi tai purjeveneelläsi. Väistele kiviä ja purjehdi poijujen ohi ennenkuin käännyt takaisin ja kaahaat maalia kohden. Meidän venetaistelupeleissä nopeus ja ohjattavuus ovat myös olennainen osa peliä, kun välttelet vihollistulitusta. Yritä purjehtia lähelle vihollisiasi päästäksesi hyvään asemaan ja räjäytä ne pois vesiltä kanuunallasi meidän yksinpelaaja ja monipelaajaa merirosvo- ja sotilasaiheisissa merivoimien taistelupeleissä.

Opi Uusia Taitoja Meidän Haastavissa Veneparkkeerauspeleissä

Meidän kokoelmasta löydät myös muutaman hauskan veneparkkeerauspelin, jossa sinun täytyy saada veneesi telakkaan ilman, että törmäät mihinkään. Ohjaa laivasi vilkkaan sataman läpi ja vältä muita veneitä. Löydä oikea paikka ja varovasti ohjaa veneesi laiturin viereen tai puisten laiturien väliin, jotta voit kiinnittää veneesi. Pidä hauskaa näiden ja monien muiden venepelien pelaamisessa nyt ilmaiseksi verkkosivuillamme!

Vene liittyvät kategoriat