home icon
Taistelu
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Tankki Pelit pelejä! Löydät jopa 27 erilaista Tankki Pelit peliä, kuten esimerkiksi Metal Animals & 1941 Frozen Front

Pelaa parhaita Tankkipelejä verkossa ja ohjaa voimakkaita Panssariajoneuvoja

Tankkipelit ovat suosittu taistelupelien alalaji. Aja näitä voimakkaita panssaroituja taisteluajoneuvoja ja räjäytä vihollisesi ilmaan kanuunallasi. Sivuillamme on suuri kokoelma 2D tankkisokkelopelejä, monipelaajapelejä ja kokoelma muita siistejä 3D tankkipelejä, joissa löydät historiallisesti tarkkaan rakennetut tankkimallit kuin myös futuristisia sci-fi ajoneuvoja.

Pelaa ilmaiseksi Tankkipelejä ja aja oikeantuntuisilla armeijatankeilla taisteluun

Kolme keksintöä olivat välttämättömiä modernin tankin luomiseen: ensinnäkin kyky rakentaa ase yhtä suureksi kuin suuri kaliberinen asetorni tai pyörivä kanuuna, jossa on panssarinen kuori, joka suojelee tuliasetta. Toiseksi sisäinen polttomoottori, joka jaksaa kuljettaa painavaa ajoneuvoa eteenpäin ja kolmanneksi pyörien sijasta kätevät telaketjut, jotta ajoneuvo voi kulkea missä maastossa tahansa. Näiden modernien tankkien ensimmäinen laaja käyttöönotto tapahtui Ensimmäisen Maailmansodan aikana ja tämän jälkeen kehittyneemmät tankit täyttivät tärkeän roolin hyökkäyksessä ja puolustuksessa Toisen Maailmansodan taisteluissa.

Ensimmäinen tankkeihin liittyvä videopeli ilmestyi vuonna 1974, jota kutsuttiin ”Tankiksi!”. Tämä oli sokkelopeli, jossa pelaaja yritti tankin avulla löytää tiensä sokkelon läpi ja eliminoida viholliset ilman, että itse joutui maalikohteeksi. Tämä jälkeen on tämä kyseinen tankkipelimalli vaikuttanut moniin muihin peleihin ja jopa uusissa 3D tankkipeleissä on vaikutteita näistä alkuperäisistä tankkipeleistä, joissa taktisessa pelissä pelaaja käyttää sokkeloiden etuja hyväkseen suojautuakseen viholliselta. Selaa hieno kokoelmamme ilmaisia pelejä läpi nettisivuillamme ja löydä oma uusi suosikki pelisi!

Tankki liittyvät kategoriat