home icon
Taistelu
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Robotti pelit pelejä! Löydät jopa 17 erilaista Robotti pelit peliä, kuten esimerkiksi Mango Piggy Piggy Hero & Bomb It 1

Pelaa Parhaita Lapsille Suunnattuja Online Robottipelejä!

Meidän siistissä robottipeli kokoelmassa voit rakentaa oman robotin, taistella areenalla taisteluroboteillasi tai käyttää humanoidi koneita tutkiaksesi kaikenlaisia vaarallisia platform tasoja. Robotit ovat kehittyneitä koneita, jotka voidaan ohjelmoida suorittamaan kaikenlaisia tehtäviä. Näissä tietokonepeleissä voit hallita robotteja ja ohjata niiden liikkeitä. Joissakin peleissä voit rakentaa oman robotin. Kanna mekaaniset osat oikeille alueille kokoomus-suunnitelmassa ja kasaa keinotekoinen soturi yhteen. Voit siirtää robotin osia parantaaksesi robotin ominaisuuksia tai muuttaa yksinkertaisesti sen ulkomuotoa. Muissa peleissä robottisi on jo valmiiksi koottu. Auta sitä pakenemaan sotilaslaboratoriosta, tunkeutumaan avaruusalukseen tai lähtemään muille vaarallisille seikkailuille.

Nauti Meidän Ilmaisista Robottipeleistä ja Anna Siisteille Androille Käskyjä

Robotit esiintyvät säännöllisesti tiede-fiktio romaaneissa ja elokuvissa, aina Isaac Asimovin robotti novelleista pahaan Doctor Who sarjan Cyberman & Dalkes hahmoihin asti. Joskus robotit muistuttavat kovasti ihmisiä, kuten Terminator elokuvasarjassa mutta muissa sarjoissa vaara saattaa aiheutua kehittyneistä ja hallitsemattomista tekoälyjärjestelmistä. Meidän online viihdyttävissä robottipeleissä et ainoastaan kohtaa androideja ja kyborgeja, mutta myös rautalevyisiä robottilohikäärmeitä, kyberneettisiä yksisarvisia ja kyborgi dinosauruksia. Vaikka meidän robottisankarit ovatkin monimutkaisia koneita, jotka ovat luotu erittäin pitkälle kehittyneellä tekniikalla, ilman sinun apuasi nämä futuristiset hahmot eivät selviä näistä haasteista, jonne ne näissä peleissä joutuvat! Ota ohjat käsiin ja ohjaa robottejasi meidän hienossa valikoimassa hauskoja robottipelejä!

Robotti liittyvät kategoriat