home icon
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Korttipelit pelejä! Löydät jopa 104 erilaista Korttipelit peliä, kuten esimerkiksi Puolikuu Pasianssi & Yksin Pasianssi 1

Pelaa parhaita korttipelit Ilmaiseksi FunnyGames-sivustolla

Korttipeleillä on pitkä, kansainvälinen historia ajanviettotapana. Monilla eri alueilla maailmassa on omat, perinteiset korttipelinsä ja -pakkansa. Meiltä FunnyGames-sivulta löydät hurjan valikoiman eri korttipelejä mitä kokeilla, aina pasianssista Unoon. Jotkin pelit perustuvat perinteiseen neljän maan pakkaan, toiset pelit taas käyttävät omia korttejaan joita ei voi käyttää muissa peleissä. Tästä huolimatta lähes jokainen korttipeli jakaa yhden ominaisuuden: käytettävillä korteilla on uniikki etupuoli (puoli, jossa on numeroita sekä kuvia) ja takapuoli, joka on samanlainen kaikissa korteissa. Tällä tavalla pelaajan täytyy työskennellä epätietoisuudessa, vaikka kaikki kortit olisivatkin pöydällä (olettaen, että osa korteista on käännetty nurinpäin). Vain kääntämällä kortit oikeinpäin pelaaja saa tietää, mitkä kortit ovat pöydällä.

Nauti pasianssista ja muista Ilmaisista korttipeleistä netissä

Pelatessasi oikeilla korteilla sinun täytyy latoa ja poistaa kortteja, sekoittaa niitä yhä uudelleen ja laskea pakan kortit varmistaaksesi, että kaikki kortit ovat tallessa. Pelatessasi korttipelejä tietokoneella voit kuitenkin keskittyä vain pelaamiseen! Tietokone huolehtii puolestasi korttien jakamisesta, ja voit olla varma ettei yksikään kortti joudu enää kateisiin. Kokeile erilaisia versioita pasianssista ja löydä oma suosikkisi. Voit myös pelata kasinopelejä, kuten pokeria ja blackjackia. Meiltä löydät korttien keruu-pelit, korttien poisto-pelit, korttien yhteensovitus-pelit, temppukorttipelit sekä paljon muuta! Löydä parhaat korttipelimme ja vietä aikaa addiktoivien pelien parissa!

Kortit liittyvät kategoriat