home icon
Seikkailu
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Torni Puolustus Pelit pelejä! Löydät jopa 68 erilaista Torni Puolustus Pelit peliä, kuten esimerkiksi Clash Royale Online & Tower Defense HD

Pelaa Parhaita ja kaikkien Koukuttavia Tower Defense Pelejä nyt Verkossa

Tower defense pelit ovat erittäin suosittuja strategia pelejä. Vihollisarmeija on lähestymässä! Viholliset marssivat suoraan kohti tukikohtaasi, tyhjää tietä pitkin, joka kulkee sinun alueesi läpi. Varmista, ettei yksikään vihollisjoukko saavuta linnasi tai kyläsi porttia. Voit pysäyttää vihollisjoukot rakentamalla tien varrelle erilaisia torneja, jonne sinun sotajoukkosi voivat asettua asemiin. Jousiammunta alustat on jousiampujille, jotka ampuvat kaikkia vihollisia, jotka vain uskaltavatkin tulla liian lähelle. Muissa torneissa on kanuunoja tai voimakkaita velhoja. Pelissä on torneja, jotka ampuvat loitsuja hidastaakseen vihollisiasi, myrkyttääkseen tai jäädyttääkseen heidät. Joissakin tower defense peleissä voit myös kutsua vahvistusjoukkoja tai lähettää suuren sankarin kohtaamaan hyökkääjät jo etukäteen.

Nauti Hauskoista ja Haastavista Tower Defense Peleistä nyt Ilmaiseksi

Lukuisat hyökkäysaallot liikkuvat sinua kohden näissä koukuttavissa tower defense peleissä. Jokaisesta vihollisesta, jonka tapat, saat pienen summan rahaa. Käytä tämä raha ostaaksesi päivityksiä puolustusjärjestelmän parantamiseen ja tehosta näin selviytymismahdollisuuksiasi. Joissakin peleissä saattavat vihollis-sotilaat tai hirviöt myös hyökätä torniesi kimppuun, joten muista myös jättää budjettia tornien korjausta varten. Se, että selviätkö näistä tower defense seikkailuista, riippuu siitä miten investoit voimavaroihin. Avaa kaikenlaisia erilaisia torneja ja päivityksiä rahoillasi ja kokemuspisteilläsi, joita olet tienannut pelissä ja tarkasta jokaisen tornin kunto, jotta voit valita parhaimmat tornit kaikkiin haasteellisiin taisteluihin. Paljon onnea vihollisten tuhoamiseen meidän koukuttavassa, ilmaisessa online tower defense pelissä!

Torni Puolustus liittyvät kategoriat