home icon
Taitopelejä
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Rakennus pelit pelejä! Löydät jopa 62 erilaista Rakennus pelit peliä, kuten esimerkiksi Pixelcraft Differences & Kogama Minecraft Skyland

Pelaa Parhaita, Ilmaisia Rakennuspelejä Nyt Verkossa ja Rakenna Siistejä Juttuja

Pelaa laajaa kokoelmaa hauskoja ja luovia rakennuspelejä ja rakenna kaikenlaisia mahtavia juttuja. Voit rakentaa siltoja, joiden avulla kuorma-autot ja autot voivat ylittää vaarallisen rotkon tai joen tai luo uusi infrastruktuuri rakentamalla risteyksiä ja liikenneympyröitä liittäen eri rakennuksia kaupungin ympäriltä kaupunkiin. Liitä yhteen ja testaa ristiriitaisia asioita, kuten lentäviä koneita ja kummallisia polkupyöriä. Käytä kuutioita ja vokseleita rakentaaksesi oma linnasi, kaupunkisi tai jopa oma maailmasi yhdessä meidän Minecraft kaltaisissa rakennuspelissä. Tsekkaa kaikki ihmeelliset asiat, joita voit rakentaa näissä hienoissa peleissä!

Luo Siltoja ja Teitä Meidän Haastavissa Rakennuspeleissä

Pelit, joissa voit rakentaa teitä ja luoda omat vankat sillat ovat erittäin suosittuja rakennuspelityyppejä. Tarkista työkalusi ja voimavarasi ohjauspalkista nähdäksesi mitä materiaaleja sinulla on ja mikä sinun käytettävissä oleva budjettisi on. Mikä olisi fiksuin ratkaisu infrastruktuuri ongelmille, jonka kanssa kaupunkisi kamppailee? Aloita projektisi suunnittelu luomalla sillan perusta tai reitti, jota uuden tien pitäisi seurata. Tarkista, että rakennuksien rakenteet ovat vankat ja kestävät. Et saa kovin hyvää mainetta, jos siltasi romahtaa sillä hetkellä, kun ensimmäinen auto sen ylittää!

Nauti Meidän Hauskoista Kuutio Rakennuspeleistä, Purkupeleistä ja Monista muista!

Meidän kuutio rakennuspeleissä voit käyttää nostokurkea ja hiirtäsi siirtääksesi ja pinotaksesi kuutioita. Valitse oikeat muodot ja materiaalit ja varmista, että rakennuksesi pysyvät vankasti pystyssä. Meidän peleissä voit rakentaa teitä, siltoja, pilvenpiirtäjiä tai suorittaa purkutöitä. Eli jos sinua kiinnostaa insinöörihommat ovat nämä pelit siinä tapauksessa juuri sopivia sinulle!

Rakennus liittyvät kategoriat