home icon
Tytöt
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Vauva pelit pelejä! Löydät jopa 46 erilaista Vauva pelit peliä, kuten esimerkiksi Baby Goldie Injured & Sweet Baby Girl Cleanup Messy House

Pelaa meidän ilmaisia Vauvapelejä ja tule parhaimmaksi lastenhoitajaksi ikinä!

Meidän vauvapeli kokoelman avulla voit oppia millaista on hoitaa ihanaa pientä vauvaa. Samalla, kun vauvat ovat mitä ihanampia, eivät he aina ole vain auringoniloa ja ihanuutta. Itku, sotkuinen syöminen ja erittäin kamalan likaiset vaipat kuuluvat kaikki myös lastenhoitoon! Pystytkö auttamaan äitejä ja isejä selviytymään lastenhoidon vastuusta ja auttamaan heitä huolehtimaan taaperoista ja vastasyntyneistä vauvoista?

Nauti hauskoista tytöille- ja pojille suunnatuista vauvapeleistä

Pienet vauvat eivät vielä osaa huolehtia itsestään, myös pienet taaperot tarvitsevat vahtivan katseen pysyäkseen poissa vaaroista. Otatko lopullisen lastenvahti haasteen vastaan? Auta äitejä ja isiä huolehtimaan tyttäristään ja pojistaan. Kylvetä vauvat ja pese varovasti heidän hennot vauvanhiukset erikoisella vauvashampoolla. Anna vauvoille kylpyleluja, jotta he voivat leikkiä eivätkä huomaa mitä ympärillä tapahtuu. Kun olet lopulta kuivannut vauvan kylpypyyhkeellä on aika pistää puhdas vaippa hänen päälleen. Tämän jälkeen olet valmis pukemaan vauvan ihaniin vauvanvaatteisiin. Ohjaa taaperot pelinurkkaan, jossa he voivat kuljeskella ympäriinsä tai leikkiä vauvansängyssä. Siinä samalla voit valmistaa heille ruokaa. Vauvat saattavat aiheuttaa suurta sotkua ruokaillessa, mutta on tärkeää antaa heille tarpeeksi ruokaa, jotta heistä kasvaa suuria ja terveitä lapsia. Leikkiajan jälkeen, vauvat haluavat nukkua. Aika mennä nukkumaan (ja sinä voit nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta). Peittele vauva pehmeillä peitoilla niin, että ne pitävät hänet lämpöisenä. Katso sinua! Hienosti tehty, super-nanny!

Vauva liittyvät kategoriat