home icon
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Autopelit pelejä! Löydät jopa 205 erilaista Autopelit peliä, kuten esimerkiksi Moto X3M & Ryöstö

Suurin Kokoelma Ilmaisia Autopelit

FunnyGames-sivulta löydät valtavan kokoelman ilmaisia autopelejä! Tältä sivulta löydät kattavan valikoiman pelejä lempimenopeleistäsi, mutta autopeliemme kokoelmasta löydät pajon muutakin. Vilkaise Kilpa-ajo kategoriaamme, jos haet nopeatempoisia kiihdytyskisoja ja ralleja tai Auton Parkkeeraus sivuamme, jos pidät hauskoista parkkeeraus aivopähkinöistä. 3D Pelit kokoelmastamme löydät upeita 3D poliisin ajojahti-, maasto- sekä temppuautopelejä. Joten, jos rakastat autoja, tee varikkopysähdys FunnyGames sivulla ja polta kumia upeimpien autokilpailu, auton muokkaus, kustomointi sekä temppupelien parissa.

Auton Muokkaus- ja Ajopelit

Voit kokeilla monia erilaisia autopelejä ilmaispeliemme valikoimasta. Valitse ajoneuvo ja ala muokkaamaan sitä. Voit valita pyörät, värin, pölykapselit, moottorin sekä jousituksen. Voit lisätä siirtokuvia, erilaisia valoja ja paljon muuta luodaksesi upean, juuri sellaisen kustomoidun auton kuin sinä haluat. Liity mukaan erilaisiin 2D ja 3D kilpa-ajoihin ja voita vastustajasi. Käytä voittorahasi autosi uudistuksiin voittaaksesi seuraavat kisat, tai kokeile miten uusi autosi pärjää vanhoissa kisoissa parantaaksesi tulostasi. Pelaa todentuntuisia MMO autokilpailu simulaatioita ja ryhdy menestyksekkääksi tallipäälliköksi. Valitse lempikuskisi ja työskentele parhaiden insinöörien kanssa saadaksesi käyttöösi uusimmat keksinnöt sekä tekniikat. Murskaa toiset autot kuolettavassa rallissa, jossa kilpakumppanien ampuminen ja tieltä suistaminen on sallittua, tai osallistu vaarallisiin kaupunkiajoihin nopeilla, virtaviivaisilla autoilla. Kiihdytä netin mahtavimpiin autopeleihin FunnyGames-sivulle!

Auto liittyvät kategoriat