home icon
Auto
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Rekkapelit pelejä! Löydät jopa 37 erilaista Rekkapelit peliä, kuten esimerkiksi Biggy Race & Monster Truck Hidden Stars

Pelaa parhaita ja ilmaisia Kuorma-auto pelit nyt verkossa FunnyGames sivuilla

Aja suurimpia ja kaikkein tehokkaimpia kuorma-autoja kivoilla otsikoilla meidän kuorma-autopeli kokoelmassa. Kuorma-autot ovat suunniteltu kuljettamaan kaikenlaista kuormaa, joten lastaa koko lasti rekkaan ja aseta kerrosaskeleet ohjaamoon. Aina tavallisista kuorma-autoista ja 18-renkaisista rekoista, jättimäisiin hirviö rekkoihin saakka, löydät nyt kaikki nämä pelit kerättynä näille nettisivuille. Valitse suosikki kulkuneuvosi ja anna palaa!

Kuljeta lastisi turvallisesti meidän hauskoissa kuorma-auto kilpapeleissä

Kun kaikki raskaat laatikot ovat kärrätty rekkaasi olet valmis lähtemään matkaan. Joissakin meidän kuorma-auto seikkailuissa ajat kilpaa vilkkaalla moottoritiellä. Varmista, ettet aiheuta minkäänlaisia onnettomuuksia äläkä päästä tankkia kulumaan tyhjäksi. Muut pelit ohjaavat sinun off-road kuljettamaan kuormasi syrjäisille kukkula- ja metsä-alueille. Kova maasto on paha renkaillesi. Älä päästä kuorma-autoasi kellahtamaan kylelleen! Jos lastisi tippuu matkalla ulos kuorma-autosta, ei paikalla tule olemaan yhtään nostureita tai haarukkatrukkia lastaamaan lastia takaisin kuorma-autoosi. Ajamalla varovasti ja ostamalla päivityksiä kuorma-autollesi, onnistut välttämään onnettomuuksilta.

Nauti jännittävistä ajopeleistä, joissa mukana kaikenlaisia ajonevoja!

Meidän kuorma-autopelit keskittyvät pääsääntöisesti onnettomuuksiin ja räjähdyksiin! Kilpaile areenan läpi, joka on täynnä esteitä ja romuta jokainen ajoneuvo joka osuu tiellesi. Raskasvarusteinen ja turvaputkirunkoinen kuorma-autosi kestää mitä tahansa! Tai no…ainakin melkein. Jos kuitenkin kolaroit rekkasi, kokeile yhtä hinausautopeleistä, jossa hinaat rikkoutuneet ajoneuvot pois tieltä. Voit myös ajaa ambulanssia, diesel kuorma-autoja ja monia muita kulkuneuvoja. Selaa meidän monet kuorma-autopelit läpi ja löydä uudet suosikkisi!

Rekka liittyvät kategoriat