home icon
Monipelaaja
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Duopelejä pelejä! Löydät jopa 91 erilaista Duopelejä peliä, kuten esimerkiksi Fireboy and Watergirl 1 & Fireboy and Watergirl 5: Elements

Pelaa Parhaita 2-Player Pelejä Ystäviesi kanssa Verkossa!

Kahden pelaajan pelit ovat hauskoja pelejä joita on kiva jakaa ystäviesi kanssa. Ne eroavat kuitenkin monipelaajapeleistä siinä mielessä, että näitä pelejä pelataan enintään vain kahdella pelaajalla kerrallaan. Joten sovi ystäväsi kanssa aika ja paikka ja valitkaa omat pelihahmonne. Kuka tulee olemaan vastapelaajasi? Voitte kilpailla toisianne vastaan tappelu- ja ampumispeli sarjoissa tai ratkaista tehtäviä yhdessä monissa näissä toiminta rikkaissa yhteistyötasopeleissä.

Hauskoja 2-soittimen pelejä, joissa on Cooperative Gameplay

Meidän sivustoilla on niin paljon mitä hienoimpia kahden pelaajan co-op tasotehtäväseikkailupelejä, joita voit pelata, kuten Fireboy and Watergirl tai Money Movers pelit. Voit pelata näitä pelejä yksin ohjaamalla molempia pelaajia samanaikaisesti, joka onkin jo aika haastavaa itsessään. On kuitenkin paljon hauskempaa pelata ystävän kanssa ja häntä vastaan. Aseta toinen tuoli niin, että molemmat pelaajat yltävät näppäimistölle. Ohjaa yhtä pelihahmoa WASD näppäimillä ja toista pelihahmoa nuolinäppäimillä. Ohjaa sankarisi haastavien tasojen läpi. Pelissä tarvitaan vahvaa yhteistyötä, jotta pääsette kaikkien esteiden ohi. Ole valmiina auttamaan toisianne matkalla!

Nujerra Vastustajasi Lapsille suunnatuissa Kilpailumielisissä kahden Pelaajan Peleissä

Näissä kilpailumielisissä kahden pelaajan peleissä, sinun ystäväsi on vastapelaajasi. Saatatte pelata toisianne vastaan nyrkkeilyottelussa, lautapelissä tai worms-tyylisessä sotapelissä, jossa vuorotellen laukaisette pommeja toisianne kohtaan. Pystytkö voittamaan ystäväsi näissä strategia- ja sotapeleissä? Ammu osumia toisia kohden ja katso kumpi teistä voittaa eniten kierroksia. Pelit ovat paljon hauskempia, kun pelaatte niitä yhdessä, joten pitäkää hauskaa, meidän hienolla pelikokoelmalla, joka on täynnä koukuttavia kahden pelaajan pelejä!

Duopelejä liittyvät kategoriat