home icon
Taistelu
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Ninja Pelit pelejä! Löydät jopa 46 erilaista Ninja Pelit peliä, kuten esimerkiksi Vex 3 & Vex 4

Koe jännittäviä seikkailuja meidän ilmaisissa Ninjapeleissä

FunnyGames tarjoaa sinulle paljon jännittäviä ninjapelejä. Ninjat ovat vakoilun, naamioitumisen, soluttautumisen ja salamurhan asiantuntijoita. Näissä toimintarikkaissa ninjaseikkailuissa voit matkustaa feudaaliseen Japaniin ja oppia legendaarisia salaisuuksia shinobi tekniikasta! Kiipeä muureja pitkin ja puihin paetaksesi vihollisen käsistä, sulaudu varjoihin ja salamurhaa vihollisesi heittämällä veitsiä ja puhaltamalla tikkoja heitä kohden. Salaisena agenttina et häpeile käyttää yllämainittuja menetelmiä pysyäksesi hengissä. Hiivi vastustajan taakse ja hyökkää tappavalla iskulla.

Pelaa lapsille suunnattua parasta online Ninja Peliä nyt FunnyGames sivustoilla

Ninjat ovat viekkaita ja hiljaisia, liikkuen ympäristössä kuin aaveet. Näiden naamioituneiden palkkasoturien ympärillä leijuu niin paljon mysteerejä, jonka takia kansantarinoissa he ovat hallitsevat ja ovat kehittäneet kaikenlaisia mystisiä kykyjä. Kuten esimerkiksi, on sanottu, että ninjoilla on kyky tulla näkymättömiksi ja hallita elementtejä. Muutamissa meidän jännittävissä ninjapeleissä sinun ninja pelihahmolla onkin kaikennäköisiä siistejä yliluonnollisia voimia. Kerää asevarasto täyteen mahtavia ninja-aseita kuten miekkoja, tikareita ja nuolikotelo joka on täynnä nuolia ja liiku yön läpi kuten varjo. Piiloudu puihin ja juokse talonharjanteilla voidaksesi hiipiä vartijoiden ja samuraiden ohitse. Vihollisesi eivät ikinä näe sinun hyökkäävä! Harjoittele ahkerasti vaikeaoppisia taistelulajeja ja ninjutsun kurinalaisuutta. Avaa maagiset kääröt ja lisää kaikenlaisia erikoisia hyökkäystapoja asevarastoosi. Pelaa nyt ilmaiseksi verkossa ninjapelejä ja tule oman ninjaseikkailusi sankariksi! Hyviä pelihetkiä!

Ninja liittyvät kategoriat