home icon
Taistelu
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Zombie Pelit pelejä! Löydät jopa 56 erilaista Zombie Pelit peliä, kuten esimerkiksi Zombie Mission Online & Undead Drive

Koe parhaat Zombie-pelit ilmaiseksi netissä

Zombit ovat kauhistuttavia, ihmislihaa syöviä hirviöitä, jotka ovat nousseet haudoistaan. Mehukkaat ihmisaivot ovat niiden lempiruokaa, ja ne tekevät mitä vain päästäkseen upottamaan hampaansa kehoosi. Ne eivät jätä sinua rauhaan, edes silloin kuin niiden ruumiit ovat jo lähes kokonaan hajonneet! Näissä addiktoivissa nettipeleissä sinun täytyy paeta näiden nälkäisten, B-luokan elokuvaan sopivien, mätänevien hirviöiden kynsistä. Etsi piilopaikka ja rakenna barrikaadit ovien ja ikkunoiden eteen. Kiertele hylätyssä kaupungissa etsimässä tarvikkeita, kuten ruokaa, lääkkeitä ja ammuksia. Nämä auttavat sinua pysymään hengissä. Pitkien ja pelottavien öiden aikana sinun täytyy olla vahdissa, etteivät zombit pääse sisään. Säästä ammuksia ampumalla eläviä kuolleita päähän, sillä useimmissa videopeleissä päähän ampuminen on tehokkain tapa tappaa zombie!

Laaja valikoima mahtavia Zombie-selviytymispelejä

Kokeile erilaisia zombie seikkailupelejä. Meiltä löydät pelejä koomisista jalkapallo-otteluista, joissa pallona toimivat aivot ja vastustajajoukkue on lauma kuolaavia zombeja aina realistisiin FPS-peleihin, jotka ovat täynnä pelottavia, ruudulle yhtäkkiä hyppääviä zombeja. Pelaa zombie-ammunta pelisarja Dead Zed iä ja muita upeita zombie kamppailu pelejä. Kammottava tieteellinen koe tai virus on muuttanut lähes kaikki kaupungin asukkaat zombeiksi. Jostain syystä sinä olet välttänyt tämän kohtalon, mutta kuinka kauan pystyt selviytymään? Zombit ovat kannoillasi. Taistele tiesi elävien kuolleiden armeijan halki ja pakene turvaan!

Zombie liittyvät kategoriat