home icon
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Taistelu pelejä pelejä! Löydät jopa 363 erilaista Taistelu pelejä peliä, kuten esimerkiksi Assault Fury Online & Vex 4

Pelaa Parhaita Tappelupelejä Netissä

Meillä FunnyGames-sivustolla sinua odottavat useat upeat tappelupelit! Päihitä vastustajasi kaikenlaisissa hulluissa taisteluissa, aina kamppailulajiturnauksista katutappeluihin, ja sotapeleistä kaksintaisteluihin. Päätitpä sitten käyttää aseita tai turvautua vain nyrkkeihisi, nämä pelit sisältävät tappavaa väkivaltaa. Pystytkö puolustautumaan hyökkäyksiltä samalla kun hyökkäät vastustajiesi kimppuun?

Mahtavia Kamppailulaji- ja Nyrkkitappelupelejä

Kamppailulajipelit ovat aina olleet suosittuja, aina ensimmäisten pelihallien hämärästä saakka. Näissä peleissä voit kokeilla erilaisia kamppailupelejä ympäri maailman. Kokeile, pystytkö tyrmäämään vastustajasi nyrkkeilykehässä yhdessä monista nyrkkeilypeleistämme. Muissa itsepuolustuspeleissä sinun täytyy käyttää kung-futa tai karate-lyöntejä saadaksesi vastustajasi taipumaan tahtoosi. Tai kenties haluat olla ketterä ninja? Nappaa miekkasi ja näytä meille taitosi lyödessäsi alas viholliset, jotka kehtaavat asettua tiellesi! Kehitä taitojasi ja näe itsesi kehittyvän voittamattomaksi taistelukoneeksi!

Ilmaisia Tappelupelejä Netissä, joissa Sotilaita, Hirviöitä ja Paljon Muuta!

Jos taistelet mieluummin asein kuin käsin, kerää joukkosi jossakin armeijateemaisista taistelupeleistämme. Vie armeijasi taisteluun ja päihitä vihollisjoukkueet. Kehitä armeijasi varusteita ja johda joukkosi voittoon. Halusitpa sitten taistella hirviöjoukkoja vastaan, näyttää kykysi judokisoissa tai voittaa taskuhirviöiden välisen kamppailun, meiltä löydät parhaimmat nettipelit juuri sinulle! Valmistaudu taisteluun!

Taistelu liittyvät kategoriat