home icon
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Urheilu pelejä pelejä! Löydät jopa 281 erilaista Urheilu pelejä peliä, kuten esimerkiksi 8 Ball Pool & Wheelie Challenge

Pelaa Laajaa Kokoelmaa Ilmaisia Urheilu Pelejä Funny Games Sivuilla!

FunnyGames sivustoilla on suuri kokoelma urheilupelejä, jotka kattavat melkeinpä kaikki urheilulajit, joita vain voit kuvitella! Katsopa jos selaamalla pelejä löydät suosikki pelisi. Meidän kokoelmassa on kaikkea soccer peleistä aina äärimmäisiin urheilulajeihin asti ja tietenkin Talvi Olympialaiset. Onko sinulla suuri kilpailuhalu? Valitse urheilijasi tai suosikki tiimisi ja lähde pelikentälle aloittamaan kilpailu! Ole valmiina toimintaan!

Koe Kaikkein Suosituimmat ja jännittävimmät Online Urheilupelit

Kaikkein suosituin urheilulaji on jalkapallo ja meidän kokoelmasta tulet löytämään suuren määrän jalkapallon mestaruus- ja rangaistuspotku pelejä. Muihin suosikki pelilajeihin kuuluvat koripallo ja golf. Molemmat pelit perustuvat taitoosi tähdätä hyvin, jotta saat pallon täsmälleen sinne minne sen haluat. Meidän tennis ja muissa mailaurheilu peleissämme sinun täytyy juosta edestakaisin palataksesi joka kerta vastustajan palloa vastaan. Onko sinulla tarpeeksi kestävyyttä pysyäksesi peleissä perässä? Voit yrittää voittaa tietokoneen tai valita monipelaaja urheilupelejä, jos haluat kilpailla muita ihmisiä vastaan.

Kokeile Kaikkia Lapsille Suunnattuja Urheilupelejä ja Siistejä Urheilu Aktiviteettejä

Kokoelmastamme löytyy sinulle myös monia mahtavia sisä- ja ulkoaktiviteettejä! Mitä tuumaat jääkiekko-ottelusta tai kriketistä? Voit yrittää voittaa veden voiman ja saavuttaa huippusijoituksen surffauksessa tai uimakilpailussa. Tai yrittää voittaa kaikki mahdolliset palkinnot eri lumiurheilulajeissa. Tai mitenkä olisi osallistua erään pool-peliä tai muutama kierros keilailua? Ei mitään väliä mistä urheilulajista pidät, meiltä löytyy aina pelejä sinulle!

Urheilu liittyvät kategoriat