home icon
Taistelu
Ampua
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Ampumis pelejä pelejä! Löydät jopa 352 erilaista Ampumis pelejä peliä, kuten esimerkiksi Bubble Hit & Bubblez

Koe Toiminnantäyteiset Ammuntapelit Netissä

Ilmaiset ammuntapelit ovat loistava tapa testata reaktionopeuttasi sekä sorminäppäryyttäsi. Valitse suosikkiaseesi ja valmistaudu taisteluun. Ammu liikkuvia ja paikallaan pysyviä kohteita vaativissa ammuntagalleriapeleissämme sekä tarkka-ampuja tehtävissä. Pystytkö suorittamaan kaikki tehtävät ampumalla kohteesi nopeasti ja tehokkaasti? Varustaudu riittävällä määrällä panoksia ja kiertele hylättyjen rakennusten läpi etsiessäsi zombeja ja muita hirviöitä, joita ampua. Jos konekiväärin sijasta sinulta löytyykin vain pistooli, koita ampua hirviöitä päähän, jotta ne kuolevat välittömästi. Meiltä löydät myös mahtavat metsästys- ja huvipuistoampumis-simulaattorit, hauskat toimintaseikkailut sekä nopeatempoiset shoot ‘em up-pelit.

Koe Netin Parhaat Ilmaiset Ammuntapelit

FunnyGames-sivulta, löydät myös upean valikoiman FPS-pelejä, joissa näet 3D-maisemat ympärilläsi pelihahmosi silmin. Pelaa armeijateemaisia FPS-pelejä, kuten CounterStrike sarjaa ja muita taistelupelejä, joissa on upeat 3D grafiikat. Jos taas kaipaat nostalgiaa ja lapsuutesi suosikkipelejä, kokeile upeita alkuperäisiä pelejä 3D pelaamisen alkuvuosilta, kuten Doom ia sekä Wolfenstein 3D:tä! (Jos taas olet nuorempi pelaaja, voit kokeilla näitä pelejä, joita vanhempasi pelasivat ollessaan nuoria!) Huolimatta siitä, minkälaista ammuntapeliä kaipaat, voit olla varma, että meiltä löydät oikean pelin juuri sinulle. Joten, lataa haulikkosi, kiväärisi ja konekiväärisi, kiinnitä sormesi liipaimen ympärille ja hyppää mukaan taisteluareenalle!

Ampua liittyvät kategoriat