home icon
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Monitaso pelejä pelejä! Löydät jopa 238 erilaista Monitaso pelejä peliä, kuten esimerkiksi Fireboy and Watergirl 5: Elements & Adam and Eve 3

Pelaa Suurta Kokoelmaa Ilmaisia Monitaso Pelejä Nyt Verkossa

Monitasopelit ovat siistejä taitopelejä, joissa sinun täytyy hyppiä yhdeltä tasolta toiselle pelihahmosi kanssa. Varo ettet putoa tasojen väliin. Pelissä saattaa olla kuolettavia piikki ansoja tai alhaalla uumottaa syvä rotko! Monitaso (tai tasohyppely) pelit voidaan jakaa lukuisiin eri lajeihin. Löydät nämä kaikki koukuttavat 2D ja 3D tasopelit kerättynä meidän luetteloon.

Nauti Toiminta Tasopeleistä, Tehtävä Tasopeleistä ja Monista Muista Peleistä

Vaikka tehtävä tasopelit liittyvät hyppelyyn yhdeltä tasolta toiselle pelihahmosi kanssa, pyörii nämä pelit myös ongelmien ratkaisutaitojen ympärillä. Aseta pelihahmosi oikeaan asemaan, työnnä ja nosta objekteja, paina nappeja ja vedä vipuja aktivoidaksesi aukkoja, hissejä ja muita salaisia läpikulkuja. Pystytkö saamaan selville kuinka pääset tasosta läpi? Meidän seikkailu tasopeleissä sinun täytyy kiivetä tasoille ja välttää rappusia, kun tutustut siistiin ympäristöön, joka on täynnä esteitä ja vaaroja. Toiminta tasopelit ovat tasopeliseikkailuja, joissa yleisesti ammutaan ja tapellaan enemmän. Run-and-Gun tasopelit keskittyvät, jopa vielä enemmän vihollisten ampumiseen samalla, kun pääset eteenpäin tasolla.

Löydä Kaikki Suosikki Tasopelit FunnyGames Sivuilta

Monitasopeleissä saatat pelata ympäristössä, jota voit tutkia vapaasti, ‘endless running’ pelien tekniikka, jonka avulla sinun on ajoitettava hyppysi niin, että selviät kaikista esteistä tai tehdä pyörivä liike silloin, kun sinulla on vapaus liikkua molempiin suuntiin, kunhan vain et putoa kuvaruudun ulkopuolelle. Saavuta menestyksesi ja pidä hauskaa pelaamisessa!

Monitaso liittyvät kategoriat