home icon
Aivot
Ongelma
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Ongelma pelejä pelejä! Löydät jopa 826 erilaista Ongelma pelejä peliä, kuten esimerkiksi Puolikuu Pasianssi & Mahjong Connect

Koe Parhaat Lapsille Sopivat Älypelit Funny-Games-sivustolla!

FunnyGames-sivustolta löydät yhden netin suurimmista älypelivalikoimista. Valikoimistamme löydät kaiken haluamasi, aina palapelipeleistä tasohyppelyälypeleihin. Jos peli vaatii älyä ja luovuutta ratketakseen, löydät sen täältä. Parasta on se, että voit nauttia kaikista näistä viihdyttävistä peleistä täysin ilmaiseksi! Jos sanomalehtien tehtäväosiot eivät koskaan pidä sinua kiireisenä pitkään, meiltä löydät hurjat määrät sudokuja, sanapelejä sekä ristikkopelejä, joiden parissa viettää aikaa. Nautitko kenties mahjongin peluusta? Meiltä löydät monia hauskoja laattapelejä, jotka pitävät sinut otteessaan pitkään. Käy läpi laajaa älypelien valikoimaamme ja löydä suosikkipelisi!

Ilmaisia Älypelejä Netissä Aikuisille ja Lapsille

Laita mietintämyssysi päähän ja haasta itsesi useiden älypeliemme parissa. Tältä sivulta löydät juuri sinulle sopivia pelejä. Useat älypelimme antavat sinun valita vaikeustasosi itse. Esimerkiksi palapeli-älypelimme ovat tällaisia pelejä. Tasovalintasi määrittää palojen määrän ja koon palapelissä. Sudoku-peleissämme vaikeustason valinta määrittää, kuinka monta vihjettä saat aloittaessasi pelin. Jumppaa aivojasi myös uudenlaisilla älypeleillä. Oletko ikinä pelannut Griddlerin ruudukkopeliä (tunnetaan myös nimellä nonogrammi), jossa sinun täytyy päätellä, mitkä ruudukon ruuduista täytyy värittää tummaksi, jotta ruudukkoon ilmestyy kuva? Tai mitäpä jos kokeilisit pirullisen haastavia shakkipelejämme? Tietokoneella tai kännykällä pelatessasi et enää ikinä hävitä yhtäkään pelinappulaa, ja väärien vastausten kumittaminen on helppoa. Ei enää töhryjä, rikkirevinnyttä paperia tai hävinneitä pelinappuloita ja palapelin paloja! Pidä hauskaa testatessasi älykkyyttäsi parhaiden älypelien parissa FunnyGames-sivustolla!

Ongelma liittyvät kategoriat