home icon
Car
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Parkkeeraus pelejä pelejä! Löydät jopa 21 erilaista Parkkeeraus pelejä peliä, kuten esimerkiksi Parking Panic & Real Car Parking

Pelaa Parkkeerauspelejä nyt Ilmaiseksi Netissä ja Opi Parkkeeraamaan

Pelaa parhaita verkko parkkeerauspelejä ja tule parkkeerauksen ammattilaiseksi! Parkkeeraus on yksi suurimmista haasteista ajokokeen aikana. Tarvitset tilavuuden tuntemusta ja taitoa saada parkkeeraus onnistumaan täydellisesti! Näiden parkkeerauspelien avulla varmistat sen, että tulet olemaan valmis mitä ikinä tiellesi tuleekaan. Olipa sitten kyseessä rinnakkaisparkkeerausta tai tiukkaan taskuun parkkeerausta, olet harjoitellut tarpeeksi meidän peliemme avulla.

Nauti Parhaista Parkkeerauspeleistä Nyt Ilmaiseksi

Pelikokoelmastamme löytyy mahtavia pelejä lintuperspektiivistä ja hienoja 3D ajo-ja parkkeeraus haasteita. Starttaa moottorisi ja peruta autosi ulos parkkiruudusta. Seuraa nuolia löytääksesi määränpääsi. Sinun täytyy sumplia matkasi monien esteiden ohi, jotka ovat eri puolilla vilkasta parkkipaikkaa. Varo jalankulkijoita ja muita autoja. Et halua naarmuttaa autosi maalipintaa tai osua johonkin muuhun kalliiseen urheiluautoon! Kun olet vihdoinkin löytänyt oikean parkkipaikan, käännä autosi ympäri ja rullaa varovasti täsmälleen maalattujen viivojen sisälle. Saitko tehtyä täydellisen suorituksen? Siistiä! Eikun seuraavan haasteeseen!

Parkkeeraa Suuria Ajoneuvoja meidän Bussi ja Rekka Parkkeeraus Peleissä

Jos autojen parkkeeraus on sinulle helppoa, mitäpä sanot suuremmista haasteista? Kaahaa kapeiden kaupungin kujien läpi suurella koulubussilla tai painavalla kuorma-autolla ilman, että aiheutat onnettomuuksia. Seuraa ohjeita parkkialueelle ja kokeile jos pystyt parkkeeraamaan suuren ajoneuvon yhtä helposti kuin auton. Sinun täytyy olla parkkeeraus mestari! Spinnaa ja testaa taitosi tässä laajassa ja ilmaisessa verkko parkkeerauspelikokoelmassa!

Parkkeeraus liittyvät kategoriat