home icon
Tytöt
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Eläimet pelejä pelejä! Löydät jopa 205 erilaista Eläimet pelejä peliä, kuten esimerkiksi Butterfly Kyodai & Square Bird

Kerää Ihanat Lemmikkieläimet Meidän Ilmaisesta Online Eläinpelikokoelmasta

FunnyGames sivuilla olemme koonneet sinulle hienon kokoelman eläinpelejä. Näissä peleissä voit ottaa kaikki ihanat kotieläimet, joista olet aina haaveillut. Hoida eläimiäsi, opeta niille temppuja, helli niitä, pue niille suloisia pukuja päälle ja johda pelastetuille eläimille tarkoitettua suojakotia. On niin paljon pelejä ja niin monia eläimiä, joita voit valita! Meidän sivuilta löydät kaikki pelit kotieläimistä kuten kissoista, koirista ja kaneista saakka, aina erilaisiin eksoottisiin villieläimiin kuten leijoniin, tiikereihin, krokodiileihin ja kirahveihin asti. Jos rakastat kotieläimiä, on nämä pelisivut tarkoitettu juuri sinulle!

Tule Eläinlääkäriksi Meidän Ilmaisissa Online Eläintenhoito Peleissä

Oliko haaveesi aina tulla aikuisena eläinlääkäriksi, kun olit pieni? Meidän eläintenhoitopeleissä voit oppia millaista on työskennellä eläinlääkärinä. Huolehdi hevosista, kissan- ja koiranpennuista, linnuista ja muista eläimistä. Anna niille niiden lääkkeet ja hoida kaikki niiden vauriot, joita niillä on. Voit pestä ja harjata niiden turkit ja tehdä niistä jälleen lämpimän ja pehmeän näköisiä. Kun olet hoitanut kaikki eläimet terveeksi, voit pukea ne kaiken näköisiin ihaniin lemmikkieläinten varusteisiin!

EläinSims- ja Eläinmaatilapelejä

Meidän sivuilta löydät myös hienon 3D eläin simulaatiopelikokoelman, joissa voit kokea millaista on vaeltaa metsien ja tasankojen läpi tiikerinä, kettuna ja monina muina suurina ja pieninä eläiminä. Kerää eläimet maatilallesi tai johda omia talleja täynnä mahtavia hevosia. Mikä on sinun suosikki eläimesi? Selaa meidän kokoelma läpi ja tulet varmasti löytämään sinulle sopivan pelin!

Eläimet liittyvät kategoriat