home icon
Tytöt
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Meikkauspeli pelejä pelejä! Löydät jopa 51 erilaista Meikkauspeli pelejä peliä, kuten esimerkiksi Princess Famous Tumblr Girl & Cinderella Shopping World

Pelaa Parhaita Makeover Pelejä Nyt Ilmaiseksi Verkossa FunnyGames Sivuilla

Meillä on juuri sinulle laaja kokoelma mahtavia fashion makeover pelejä FunnyGames sivuilla! Jos rakastat äärimmäisesti makeover ohjelmista televisiossa, joissa ihmisille annetaan kokonaan uusi ulkonäkö. On meillä siinä tapauksessa juuri sinulle sopivia pelejä. Meidän fantastisesta kokoelmsta löydät kaikenlaisia kylpyläpelejä, muoti- ja make-up makeovers ja kampaaja pelejä! Valitse pelihahmosi ja auta malliasi tekemään kokonaan uusi muutos!

Nauti Meidän Mahtavista Kylpylä- ja Makeover Peleistä Suosikki pelihahmoillasi

Meidän kylpyläpeleissä aloitat makeoverin puhdistavalla kylpylähoidolla. Valitse suosikkihahmosi ja mene kylpylään. Anna mallillesi kasvojen kuorintahoito ja rauhoittava kasvonaamio, jotta hänen ihonsa on mahdollisimman puhdas ennen kuin aloitat meikkaamisen. Silloin tällöin malleillasi on iho-ongelmia, joka sinun täytyy hoitaa ensin. Sen jälkeen kun mallisi on hoidettu, voitte jatkaa matkaa studiolle hakemaan kivat vaatteet. Kokeile erilaisia tyylejä ja saa selville minkä tyyppiset vaatteet sopivat parhaiten pelihahmollesi. Voit personalisoida heidän ulkomuodon käyttämällä lisävarusteita. Nyt olet valmis aloittamaan hiusten muotoilun ja meikkaamisen. Voit vaihtaa kampausta ja meikkiä niin monta kertaa, kuin itse haluat saadaksesi parhaan yhdistelmän aikaiseksi. Sinun asiantuntemuksella on mallisi valmis ammattimaiseen valokuvaukseen yhdessä hujauksessa. Kun olet tyytyväinen saavutukseesi voit ottaa nopean muotokuvan ja tallentaaksesi heidän uskomattoman muutoksen. Say cheese!

Meikkauspeli liittyvät kategoriat