home icon
Tytöt
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Ruoanlaitto Pelit pelejä! Löydät jopa 58 erilaista Ruoanlaitto Pelit peliä, kuten esimerkiksi Toastelia & Cake Shop 2

Opi kokkaamaan pelaamalla netin parhaita kokkipelejä

Opi herkullisia uusia reseptejä ilmaisten kokkipeliemme parissa. Pidä hauskaa keittiössä valmistaessasi herkullisia aterioita sekä jälkiruokia lempipiirrettyjesi päähenkilöiden kanssa. Vilkaise laajaa valikoimaamme, ja valitse parhaimmalta kuulostava kokkipeli. Haluatko valmistaa terveellisiä aterioita, vai eläisitkö mieluummin pelkästään jäätelöllä ja kakuilla? Oletko oikea mestarikokki, vai poltatko vedenkin pohjaan? Jos et ole vielä hirvittävän varma kokkaustaidoistasi, olet tullut oikeaan paikkaan oppiaksesi. Kokeile kokkaamista Emman, Sarahin, Barbien, Prinsessa Elsan sekä monien muiden ystävällisten hahmojen kanssa ja pian osaat kokata vaikka unissasi!

Pelaa hauskoja lasten kokkipelejä ja ryhdy mestarikokiksi

Opettele resepti ja valitse oikeat ainekset pilkottavaksi. Mausta liha ja sytytä grilli. Valitse oikeat työkalut ja sekoita ainekset yhteen tehdäksesi maistuvan kastikkeen. Salaatit, joissa on paljon terveellisiä vihanneksia tekevät hyvää sinulle ja ovat helppoja valmistettavia. Intialainen ruoka, italialainen käsintehty pasta, mausteiset Thai-ruuat ja ranskalaiset leivonnaiset ovat haastavampia, mutta avullamme onnistut varmasti! Käy läpi keittiön kaapit, jääkaappi sekä maustehyllyt löytääksesi kaiken mitä tarvitset. Valmistettuasi aterian voit valita kakku- tai keksileipomispelin ja leipoa itsellesi herkullisen jälkiruuan! Sujauta keksisi uuniin syödessäsi pääruokaa ja nauti uunituoreita keksejä jälkiruuaksi. Ei enää mikroaterioita päivälliseksi! Nyt kun tiedät miten kokata, voit myös kokeilla kokkaamista kotona ystäviesi ja perheesi kanssa! Hauskoja pelihetkiä!

Ruoanlaitto liittyvät kategoriat