home icon
Aivot
FunnyGames.fi sivuilta löydät hauskimman kokoelman Sokkelo pelejä pelejä! Löydät jopa 38 erilaista Sokkelo pelejä peliä, kuten esimerkiksi Minecaves 2 & Aqua Energizer

Pystytkö Löytämään Tiesi Ulos Näistä Ihmeellisistä Sokkelopeleistä?

Löydä tiesi ulos meidän haastavista, ilmaisista netti sokkelopeleistä! Näetkö mihin suuntaan sinun on kuljettava, jotta pääset sokkelosta ulos? Täältä löydät kaikenlaisia koukuttavia sokkelopelejä, jotka sinun täytyy selvittää kaikki aitasokkeloista aina jääsokkeloihin asti. Ja 3D seikkailusokkelot kuin myös kaikki kamalat labyrintit täynnä Montauruksia, zombeja ja muita hirviöitä. Matkasi kulkee jokaisen mutkaisen sokkelosarjan läpi löytääksesi aarteen. Muista jättäää jälkesi niin, että pystyt seuraamaan niitä jälleen helposti takaisin ulos sokkelosta.

Tutustu Haastaviin Lapsille Soveltuviin Labyrintti- ja Sokkelopeleihin

Sokkelo ja labyrintti sanoja käytetään useasti sekaisin, mutta ne eivät oikeastaan tarkoita samaa asiaa. Tiedätkö mikä ero labyrintillä ja sokkelolla on? Klassinen labyrintti on yksisuuntainen, jossa on vain yksi kapea kuja, eikä niissä ole haaroja. Sinulla saattaa olla tunne, että olet eksyssissä, mutta jos vain jatkat kävelyä löydät lopulta tien labyrintin keskelle. Sokkeloissa on taas tienhaaroja ja risteyksiä. Se tarkoittaa sitä, että tiet välillä jakautuvat kahtia. Pystytkö saamaan selville mihin suuntaan sinun täytyy jatkaa matkaa? Jos käännyt väärään suuntaan, kuljet umpikujaan. Oi-ei! Parempi palata takaisin siitä mistä käännyit ja yrittää uudelleen. Löydätkö uloskäynnin vai harhailetko loputtomiin sokkelossa? Ole kärsivällinen ja yritä muistaa tiesi uloskäynnille. Lopulta tulet löytämään tien ulos sokkelosta. Onnea matkaan!

Sokkelo liittyvät kategoriat